Există sute de articole și teorii care încearcă să explice de ce femeile care arată bine sunt de obicei singure. Și desigur, ca toate presupunerile care din start cataloghează femeile, dau greș. Cele mai bune răspunsuri le veți găsi întotdeauna la cele care chiar au experiență personală din acest punct de vedere. Desigur, răspunsul nu este, sunt prea frumoase, deci sunt inabordabile sau prea îngâmfate. Ci secretul este că ele au învățat să se pună pe ele și țintele pe care le au înainte de oricine. Astfel, femeile care arată bine au cariere de succes. Dat iată și celelalte răspunsuri la această întrebare.

 femei frumoase

1.A depășit faza întâlnirilor de dragul de a ieși cu cineva

Aceste femei înțeleg valoarea timpului, în special atunci când îl pierd aiurea. Prin urmare, femeile care au încredere în sine și își cunosc valoarea  știu să pună întinate scopul decât mijlocul. Prin urmare, nu mai ies la întâlniri cu oameni care nu promit nimic și nici nu se cuplează cu tipi doar pentru a avea pe cineva lângă ele, deoarece alesul ar putea să apară oricând. Este adevărat că ele pot părea mofturoase, dar vezi asta doar pentru că tu nu ești alesul lor, sau nici măcar un cal de cursă lungă.

2.Nu este interesată în sexul fără obligații

Oricât de mult dansăm în jurul subiectului, trebuie să recunoaștem că generația noastră este cea a sexului fără obligații. Și nu e nimic rău în acest lucru, pentru că am înțeles în sfârșit că sexul este o activitate plăcută care nu ar trebui să aibă prea multe repercusiuni, cum ar fi căsătoria, daca am trăi acum 2 secole. Totuși, femeile sigure pe ele, ca toată lumea de altfel, pot alege între a face parte din majoritate și o categorie mică. Ei bine, deoarece ele vor ceva de lungă durată, iar sexul vără atașamente stă în cale. Prin urmare, ele trebuie tratate cu respect și virtuozitate, deoarece înțeleg prin sex o legătură specială.

3.Nu caută să umple un gol

Adulții tineri sunt, mai mult sau mai puțin, obligați să găsească cheia succesului în domenii noi pentru ei, relațiile fiind unul dintre acele domenii.  Ceea ce înseamnă că atunci când ne chinuim să ne afirmăm pe tot felul de planuri, avem o presiune din partea societății de a avea o relație de lung durată. Totuși, să găsești o persoană cu care să vrei să îți petreci restul vieții nu este chiar atât de ușor. Din acest motiv mulți se cuplează și răscuplează pentru a mai bifa o pătrățică de pe listă. Femeile frumoase au încredere că vor găsi pe cineva și nu sucumbează presiunilor societății.

 intalniri femei frumoase

4.Pare să le aibă pe toate

Femeile frumoase nu duc lipsă de pretendenți. Însă, din moment ce nu îi acceptă pe lângă ele, înseamnă că nu sunt potriviți. Poate caută bărbați inteligenți, mai de grabă decât frumușei, sau pur și simplu nu sunt pregătite să accepte pe cineva în viața lor.

5.Știe exact ce vrea

Femeile frumoase au încredere în sine. Ceea ce înseamnă că știu ce caută într-un bărbat și nu acceptă pe cineva pentru simplul fapt că le plac sau le abordează. De aceea, în ciuda faptului că roiesc bărbații în jurul lor, nu își coboară garda și caută încontinuu pe acel cineva.