Curbe apetisante ale corpului, picioare seducătoare pe covorul roșu, demne de un premiu Grammy, cele mai invidiate abdomene de la televizor, toate acestea aparțin vedetelor a căror apariție o urmărim cu sufletul la gură și pe care le invidiem și apreciem pentru modul în care arată, își îngrijesc și își păstrează corpul. Așa-i că ai vrea să afli prin ce trucuri magice de fitness reușesc să obțină asemenea performanțe demne de invidiat?

Uite câteva dintre secretele lor, chiar aici!

Nicole Scherzinger, cântăreață

Antrenorul de fitness al lui Nicole își concentrează foarte mult atenția asupra mușchilor cântăreței și a modului eficient în care să-i construiască. Nu degeaba Nicole Scherzinger are, la vârsta ei, un abdoment atât de plat și perfect! Ea obține acele pătrățele irezistibile făcând exerciții de stabilitate cu o minge atunci când face abdomene, ceea ce le face și mai provocatoare. Pentru a-și tonifia picioarele, ea aleargă, dansează și face foarte multe genoflexiuni și fandări. Evită să consume carbohidrați,  produse lactate, sare și gustări nocturne, tocmai de aceea reușește să-și mențină fizicul de invidiat.

nicole scherzingern

Halle Berry, actriță

Antrenorul ei personal o supune unui program de fitness cu exerciții intense, dar care durează doar 25 de minute! Sportul ei preferat, kickboxul, o ajută să își tonifieze brațele fără să adauge prea multă masă musculară.

Jennifer Lopez, cântăreață, actriță

Instructorul ei o supune la exerciții pentru partea de jos a corpului, cum ar fi genoflexiuni, ba chiar genoflexiuni pe un singur picior, și fandări înainte și înapoi pentru a-i face fundul și picioarele să arate fabulos. Pentru a avea picioare de invidiat, J Lo își exfoliază pielea și aplică tanner.

Vanessa Hudgens, actriță

De fiecare dată când este în atenția blițului fotografilor, corpul Vanessei Hudgens emană strălucire datorită exercițiilor de fitness pe care le practică cu regularitate. Poate că costumul de gimnastică potrivit poate fi singura motivație de care ai nevoie pentru a te pune în formă!

Cameron Diaz, actriță

Când nu face surfing, ceea ce este una dintre marile ei pasiuni, Cameron Diaz își „sculptează” picioarele lungi și își face abdomenul plat mergând la sala de gimnastică de 3-4 ori pe săptămână, într-o sesiune de 60 de minute. Fie că face Pilates, cardio, antrenament cu greutăți sau un amestec alt acestora trei, Cameron Diaz mărturisește că îi place mâncarea și nu are o problemă cu asta.

Rihanna, cântăreață

Ai văzut cât de încrezătoare este Rihanna în look-ul ei unic și natural, chiar și atunci când merge pe plajă doar într-un costum de baie sumar? În ciuda faptului că se află mult pe drumuri, cântăreața face tot ce ce poate pentru a-și opri 25 de minute din timpul ei ca să facă exerciții de fitness, menite s-o pună în formă. Ciclismul face parte din rutina ei de cardio, la fel ca și exercițiile precum săritul cu funia fără o funie, joggingul pe loc și săriturile jack.

rihanna

Jessica Alba, actriță

În afara exercițiilor pe care le practică regulat la sală, Jessica este adepta unui stil de viață sănătos, fără mâncăruri superficiale. Așa că, este propriul ei bucătar acasă, preferând să nu-și asume riscuri în a contracara efortul depus la sală.