Celebritățile au reprezentat dintotdeauna un model inspirațional în materie de frumusețe pentru noi. Pe unele le invidiem pentru corpul tras prin inel pe care-l au, pe altele pentru frumusețea naturală cu care au fost înzestrate, cu unele ni se pare că ne asemănăm – dacă nu la fizic, atunci cel puțin la nuanța pielii și altele de acest gen – iar celor mai multe dintre ele am vrea să le descoperim secretele de frumusețe și styling. Astăzi, vom descoperi care sunt trucurile magice care o fac pe Emily Ratajkowski să arate precum o zeiță la fiecare apariție publică pe care o face. Pe Emily Ratajkowski  o cunoaștem din celebrul film „Gone Girl”, unde a jucat un rol al unei femei cu totul și cu totul ieșite din comun, alături de Ben Afleck. Fie că personajul ei ne-a făcut să o urâm pentru acțiunile sale aparent suspecte sau să o îndrăgim pentru mintea limpede cu care a urzit un plan meschin, pe actrița Emily Ratajkowski  nu avem cum să nu o iubim pentru modul în care arată și simplitatea de care dă dovadă.

Dieta

Emily Ratajkowski recunoaște că nu este deloc genul de persoană care să mănânce doar salate și mâncare ușoară. Îi place foarte mult să consume carne, deoarece aceasta îi asigură cantitatea de energie și echilibru de care este necesar în orice dietă. Din când în când, actrița consideră că este ok să se lase îndulcită de câte o prăjitură delicioasă sau un croissant dimineața. Faptul că ea gătește foarte mult o ajută în a ști exact ce fel de mâncare consumă pentru a se menține în formă.

Dacă te-ai fi așteptat ca Emily Ratajkowksi să aibă un trainer personal sau să își lucreze minunatul corp și splendidele forme la sală aproape în fiecare zi, ei bine află de la ea că nu e deloc adepta gimnasticii sau a mersului la sală. Mai degrabă ar prefera să meargă la cățărat în Los Angeles, însoțită de prietenii săi. De asemenea, Emily mai spune că-i place să facă yoga de câteva ori pe săptămână.

dieta si corp emily ratajkowski

Îngrijirea pielii

Emily Ratajkowksi este adepta aplicării aceleiași rutini de îngrijire a pielii, atât dimineața, cât și seara, recunoscând că nu îi place să folosească aceleași produse, asta deoarece  pielea ei este „schimbătoare ca vremea.” Folosește măști foarte ușor de realizat și le aplică chiar și între două zboruri de avion, căci nu e nevoie să te speli pe față după ele. De asemenea, după ce-și spală chipul în fiecare seară, aplică o mască ce-i revitalizează pielea.

Machiajul

Emily Ratajkowski este posesoarea unor trăsături mari, frumoase, așa că un pic de machiaj prinde întotdeauna bine, mai ales că-i subliniază frumusețea naturală. Sfatul actriței și fotomodelului este ca întotdeauna să ai grijă să ai sprâncenele creionate. Cu puțin mascara, ea reușește să-și creeze look-ul cel de toate zilele. Oricând are o întâlnire sau trebuie să ajungă undeva în cel mai scurt timp, poate întotdeauna să-și creeze un cat eye.

Părul

De obicei, actrița preferă să-și țină părul drept și cu o cărare pe mijloc, însă recunoaște că dacă ar putea să se preteze la o mică excentricitate în materie de coafuri, aceea ar fi să se tundă scurt.