Gențile sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Pe lângă faptul că sunt foarte frumoase și au puterea de a închega orice look, sunt și foarte practice, deoarece te ajută să care toate prostiile după tine în timp ce arată superb. Desigur, fiecare femeie are o geantă preferată. Totuși, chiar dacă există o perioadă în care experimentezi, ar trebui să ai întotdeauna câteva genți care să fie perfecte pentru un anumit tip de vestimentație. Asta pentru că nu toate mediile sunt perfecte pentru experimente. În plus, atunci când te gândești la un outfit foarte fain, ai în gând anumite piese de vestimentație care se găsesc deja în garderoba ta. Iată ce genți trebuie neapărat să ai în garderobă.

Satchel

1.O geantă satchel pentru muncă

 

Investește într-o satchel de culoare neutră pentru a-ți fi mai ușor să o asortezi. Această geantă structurată este o opțiune perfectă pentru zilele în care trebuie să arăți neînfricată și mai ales elegantă și sofisticată. Având în vedere că este destul de spațioasă, poți să porți în ea de la dosare și agende la farduri și mâncare, pentru că nu uita că o vei ține pentru birou. Majoritatea genților satchel au mânere scurte dar și curea pentru a fi ținute pe umăr, ceea ce le face foarte practice.

 

2.Un ghiozdan pentru adulți

 

Anul trecut trendul în materie de genți a readus în lumina publică un vechi preferat al femeilor: ghiozdanul. Desigur, ni vorbesc despre ghiozdanul cu Sailor Moon pe care îl purtai în școala generală, ci despre varianta din piele și culori neutre care poate fi purtat de un adult. Este o alternativă mai sigură la gențile tote și foarte practic și poate fi purtat în toate situațiile casual.

 

3.O geantă tote elegantă

 

Dacă știi că vei petrece noaptea în altă parte decât acasă poți să îți iei un schimb mic la tine, deoarece această geantă suportă un mic bagaj. Dacă optezi pentru varianta elegantă, avantajul este că poți ieși în lume să îți vezi de viață, inclusiv de cea profesională, fără ca nimeni să nu știe ce ai de fapt în ea. O geantă tote din piele sau din piele întoarsă va fi elegantă și în același timp practică și perfectă pentru zilele în care știi că îți vei petrece mult timp pe drumuri.

clutch statement

4.Un clutch statement

 

Atunci când vrei să atingi perfecțiunea stilului de stradă, ai neapărat nevoie de un clutch statement care să atragă privire asupra sa. Fie că ieși în oraș cu prietenele, în club sau la o plimbare, ai nevoie de u clutch în jurul căruia poți construi o ținută cu ușurință. În plus, acest tip de geantă va da culoare și savoare unui outfit simplu.

 

5.O geantă poștaș pentru week-end

 

Lasă-ți mâinile libere atunci când ieși în parc la o plimbare sau la cumpărături cu prietenele cu ajutorul unei mici genți poștaș. Această geantă are foarte multă personalitate și încoronează orice stil casual, atunci când este purtată cu încredere. În plus, atunci când porți o geantă poștaș vei fi mult mai expresivă pentru că îți poți folosi mâinile cu liberalism.

 

6.O geantă de seară

 

Fie că este vorba de un plic elegant, un clutch sau de o gentuță mică cu lanț, ai nevoie de acest accesoriu și atunci când mergi la cele mai elegante evenimente. O geantă neagră sau aurie se va asorta cu ușurință cu aproape toate rochiile de seară clasice, în timp ce va adăuga un strop de eleganță ținutei.