Suntem dispuși să facem multe conceșii pentru a avea o relație sănătoasă și de lungă durată. Însă ar trebui să știi că nu este nevoie să muncești prea mult ca să faci o relație să funcționeze. Dacă acesta este cazul, probabil nu vă potriviți la fel de bine cum credeți. Și totuși, viața de cuplu nu este tocmai ușoară și are nevoie constantă de muncă. Însă sunt lucruri mici pe care le puteți face unul pentru celălalt pentru a vă arăta dragostea. Cui nu îi place să se simtă prețuit, iubit, adorat și susținut mereu? Iată care sunt lucrurile mici care fac o relație mai puternică.

 impartasiti experiente

1.Experiențe comune

Experiențele comune sunt secretul unei relații puternice și de durată. Atunci când îți folosești banii pentru a călători, pentru a merge la concerte, spectacole și aveți experiențe noi împreună creați de fapt o legătură puternică bazată pe intimitate și prietenie pe care banii nu o pot cumpăra. Desigur, cu toții vrem lucruri faine și cât mai multe, însă aceste experiențe sunt mult mai valoroase decât ele.

2.Afecțiune neașteptată

Satisfacția pe care o ai cu calitatea afecțiunii pe care o primești arată cât de mulțumită ești de relația pe care o ai. Iar afecțiunea nu înseamnă doar îmbrățișări, săruturi și ținutul de mână. Era include și lucruri mici cum ar fi să pui mâna pe spatele partenerului atunci când simți că este îngrijorat, sau un masaj după o zi lungă de muncă, poate chiar și faptul că vă atingeți picioarele atunci când stați pe canapea și vă uitați la televizor. Afecțiunea stă în dorința de a atinge partenerul necondiționat, iar acest lucru vă îmbunătățește relația.

3.Să fii mereu la timp

Chiar dacă pare puțin tras de păr, punctualitatea determină cât de multă încredere are partenerul tău că se poate baza pe tine. Iar relațiile sănătoase se bazează pe încredere. Fă ceea ce promiți cp faci, încearcă să ajungi la timp și poți chiar să scoți gunoiul în fiecare dimineață odată cu cățelul, deoarece aceste lucruri mici vă vor întări relația. Ori de câte ori ai oportunitatea de arăta că ești de încredere fă-o. Vei fi răsplătit cu vârf și îndesat.

 zâmbesti la partener

4.Zâmbește la partener

Din când în când uite-te în ochii lui și zâmbește. Este un semn de recunoștință. Arată că ești fericită, că îți adori partenerul, că îi mulțumești că te simți norocoasă să îl ai lângă tine. Iar toate astea le poți spune mișcând câțiva mușchi ai feței. Ce-i drept, nu te poți încrunta niciodată atunci când partenerul îți zâmbește. E un alt mod de a spune: „Te iubesc.”.

5.Adu-ui mâncare partenerului

Atunci când sunt supărată spune-mi că sunt frumoasă și adu-mi de mâncare. Și apoi totul va fi minunat din nou. Ok, glumesc, dar numai de jumătate. Există beneficii să îi aduci partenerului mâncare în mod regulat. Arată la nivel subconștient că poți să ai grijă de partener și că acesta poate fi protejat de tine. Acest gest este mai romantic decât florile și are și o perspectivă practică, pentru că atunci când ești prea ocupat, cineva are grijă să nu mori de foame, fără ca tu să trebuiască să ridici un deget în acest sens.