Aici este un ghid simplu cu privire la cum sa asortezi hainele. Toata lumea trebuie sa invete macar cateva principii de baza sau imbracaminte, deoarece tinuta este expresia lumii sale interioare.

In primul rand, aflati cateva cunostinte de baza despre potrivirea culorilor. Toate ca toate, moda este armonie de culori. Apoi, pregatiti elementele necesare in dulapul dvs. in functie de preferintele, stilul de viata si de viata, inclusiv topurile, pantalonii, rochiile si accesoriile.

Principiile de baza despre cum sa asortezi hainele

Negrul este culoarea ideala pentru aproape oricine. Rosu, albastru si galben sunt cunoscute ca si culori primare. Toate celelalte culori provin dintr-o combinatie a acestor trei nuante. Galbenul arata bine cu negru, dar este intotdeauna mai bine sa mergeti pentru nuante mai deschise de galben atunci cand asortati cu negru. Galbenul poate fi de asemenea asociat cu nuante de verde deschis si portocaliu deschis.

Alegeti culori complementare. Doua sunt un numar bun de filmat. Unele combinatii complementare sunt: ​​portocaliu / albastru, violet / galben, turcoaz / maro. Consultati roata de culoare pentru a gasi culori complementare.

roataSfaturi pentru potrivirea imbracamintei cum sa asortezi hainele

Culorile similare, uneori, uneori functioneaza, de asemenea. Culorile care sunt alaturi una cu cealalta pe roata de culoare creeaza un aspect armonios si coeziv. Rosu si roz, de obicei, nu merg impreuna, dar pot fi combinate intr-adevar pentru un aspect fabulos neasteptat, trebuie doar sa inveti cum sa asortezi hainele corespunzator.

Unul dintre lucrurile cele mai importante este sa avem intotdeauna haine potrivite. O tinuta curata si adecvata va lasa o prima impresie buna celorlalti. De aceea, este important sa inveti cum sa asortezi hainele pentru un aspect elegant si la moda.

culori endinte fuste scretion moda oda stil