Ce-i drept este greu să te recuperezi după fiecare greșeală, iar perioada în care ai dat-o-n bară este un coșmar prin care treci. Totuși, nimeni nu este perfect. Ceea ce ești tu astăzi, este suma greșelilor și învățămintelor strase în urma acestora. De aceea, din când în când este bine să calci strâmb. Deoarece ți va da inspirația de a te bucura cu ardoare de momentele frumoase sau pur și simplu câștigi o experiență și vei ști pe viitor cum să o eviți. Iată ce greșeli trebuie faci pentru a deveni cu adevărat îndeplinită.

 prieteni

1.Ai încredere în prieteni falși

O zicală veche e „Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape”. Știi că în prieteni poți avea încredere, ba chiar ai oameni în jurul tău pe care îi suni la 2 noaptea pentru a te scoate din rahat. Totuși, pentru a învăța să îți selectezi prietenii ai nevoie de câteva greșeli, deoarece nu toată lumea vrea ce e mai bun pentru tine. Și dacă nu găsești câteva mere stricate în grupul tău, vei avea tendința de a avea încredere în toată lumea. De asemenea, prietenii falși te vor ajuta să îi prețuiești mai mult pe cei adevărați.

2.Da-o-n bară cu banii

Momentul în care vei realiza că decizia pe care ai luat-o te va lăsa o perioadă fără micile plăceri ale vieții, cum ar fi mâncarea, este emblematic pentru oricine. Însă, faptul că vei trece peste este o adevărată victorie. În plus, acest lucru chiar dacă este neplăcut, te învață să fii mai calculat atunci când vine vorba de bani dar și să îți asumi riscuri financiare atunci când ești convinsă că se merită investiția, deoarece așa cum ai trecutul o dată, poți să să treci de mai multe ori prin luni mai sărace.

3.Ia decizii egoiste

Din când în când este bine să te gândești și la tine, și uneori chiar numai la tine.  Că alegi banii în favoarea familiei sau pleci de la locul de muncă fără să te uiți înapoi te ajută să prețuiești oamenii din jurul tău, văzând ce se întâmplă în urma ta. De asemenea, atunci când ai de luat o decizie importantă care te vizează doar pe tine, vei ști cum să pui problema, în special dacă o altă implicare a ta va fi afectată.

.
.

5.Folosește scurtături

Povestea aia cu Bill Gates care angajează oameni leneși pentru a găsi scurtături are o oarecare aplicabilitate în viața reală, deoarece din când în când este bine să îți ușurezi munca. Fie că vorbim de ieșiri cu familia sau cu prietenii sau vorbim de munca de la serviciu, este indicat chiar să încerci să găsești varianta cea mai ușoară pentru a face lucrurile mai puțin dificile. Totuși, trebuie să ai grijă ca scurtăturile tale să nu afecteze calitatea. E ok să scarpini o mâncărime, însă atunci când vine vorba de o relație, nu te poți implica doar pe jumătate. Iar același lucru se aplică la locul de muncă.

6.Muncește din greu

Atunci când ești sigură că vrei să faci ceva, scurtăturile nu te vor ajuta ci munca din greu. Dacă vrei să promovezi sau să ai o relație strânsă cu cineva va trebui să pui osul la treabă. Și chiar dacă ești obosită tot trebuie să muncești din greu. Și stai liniștită, te vei obișnui cu ritmul, iar satisfacția de a ajunge acolo unde vrei va fi enormă.