Gemenii au și ei sufletul lor pereche, chiar dacă ei vin la pachet. Dacă ești curioasă să știi cum sunt relațiile între acest nativ și restul semnelor zodiacale din horoscop, fă o călătorie pe harta dragostei lor!

Gemeni+Berbec

Două semne de foc extrem de pasionale, cărora vă place să fiți masculi alpha și să dominați. Între voi va exista mereu o luptă de-a cine se supune regulilor cui. Berbecii sunt prea independenți pentru a face ceea ce li se spune, iar gemenii sunt prea de capul lor pentru a asculta de cineva.

Gemeni+Taur

Ambilor vă place să vă arătați superioritatea și aroganța față de cei din jur, dar asta nu vă oprește din a nu încerca să vă faceți curte reciproc, acid și cu îndârjire. Amândurora vă place să aveți parte de atenție, însă nu o căutați în afara relației. Ca două fețe ale aceleiași monede, împărtășiți o vorbă comună: ce e al meu, e al meu!

Gemeni+Gemeni

O să trecem peste gluma cum că ar fi patru oameni în această relație, în mare parte deoarece este o falsă presupunere. Dar fiind că sunteți unul oglindirea celuilalt, s-ar putea să fiți suficient de versatili pentru a vă plia și adapta pe dorințele personale.

Gemeni+Rac

Racii se dau în vânt după legături emoționale și romantism, pe când gemenii sunt zvăpăiați și nu stau locului nici dacă le spui de două ori. Aveți interese similare, dar temperamente total diferite. Calmul racului nu poate liniști zbuciumul gemenilor.

Gemeni+Leu

Aveți șanse să fiți buni prieteni, însă cam atât. În timp ce leul vrea să fie consumat de pasiune, loialitate și atenție, gemenii sunt zglobii și glumeți, nu prea romantici din fire și ar fi cam dificil să vă aliniați pe aceeași lungime de undă.

Gemeni+Fecioară

Amândurora vă place să vorbiți mult, să dezbateți și să vă susțineți părerile. Flexibilitatea vă caracterizează pe amândoi, iar asta înseamnă că vă puteți adapta unul la obiceiurile și cerințele celuilalt. Ați putea fi niște părinți buni, din moment ce stilurile voastre sunt asemănătoare și vă puteți împărți rolurile cu ușurință.

Gemeni+Balanță

În primă fază, sunteți compatibili. Dar astrele au îndoieli cu privire la cât veți rezista, căci adevărata provocare este să treceți peste etapa romantismului superficial. Tot ceea ce știm este că stă doar în puterea și voința voastră de a dezvolta o relație amoroasă stabilă și îndelungată.

Gemeni+Scorpion

Voi doi sunteți de pe planete total diferite, ceea ce ori vă fascinează de-a dreptul, ori vă lasă total indiferenți. Vor exista și momente frustrante în relația voastră. Poate că Gemenii nu vor fi pe atât de romantici pe cât au nevoie scorpionii, sau pasiunea fizică și emoțională a scorpionilor poate fi prea mult pentru nativul gemeni.

Gemeni+Săgetător

Sunteți semne opuse, dar care au foarte multe lucruri în comun, chiar mai multe decât știu și astrele. Împreună, veți aprinde scântei neurologice, căci amândoi sunteți flămânzi după experimentare și cunoaștere. Curiozitatea gemenilor se îmbină perfect cu înțelepciunea săgetătorilor.

harta dragostei gemeni

Gemeni+Capricorn

N-ați putea fi mai diferiți de atât nici dacă v-ați fi propus, ceea ce poate fi atât un lucru bun, cât și un lucru rău. Gemenii sunt neliniștiți și versatili, pe când capricornii sunt mai responsabili și loiali, înclinați spre familie și prietenii de-o viață. Gemenii s-ar putea plictisi la un moment dat.

Gemeni+Vărsător

Reușiți să scoateți ce e mai bun la suprafață din fiecare dintre voi, iar povestea voastră de dragoste se poate asemăna cu una cu adolescenți – multă tachinare, mesagereală, ieșiri la film cu poporn și sărutări excesive în timpul intro-ului.

Gemeni+Pești

Sunteți împreună sau nu? Depinde de zi, starea de dispoziție, alinierea astrelor și alte un milion de motive, dar undeva pe la mijlocul acestora, v-ați putea întâlni, sta de vorbă și conștientiza că aveți lucruri pe care ambii vi le doriți. Ce ziceți, încercați?