Este foarte nașpa să fii sărac. Dar cu timpul te obișnuiești cu statutul și parcă nu te mai apasă atât de tare. Însă atunci când vin sărbătorile presiunea de a găsi ceva de cumpărat în buget sar care să fie și interesant și personalizat și haios este incredibilă. Ei bine, pentru că înțelegem această greutate iată câteva idei de cadouri care sunt… gratis sau foarte ieftine și incredibil de ușor de realizat. carte de bucate

Propria carte de rețete este un cadou perfect pentru cineva căruia îi place să gătească sau îi place să creadă că este o gospodină/gospodar minunat. Folosind tehnica lui copy/paste asamblați o cărticică cu câteva rețete(de pe internet, bineînțeles), poate chiar pentru mâncăruri care știți că sunt apreciate de destinatarul cadoului. Iar pentru a personaliza mai mult cadoul puteți să inserați poze cu voi gătind, evident photoshopate, pentru că nimeni nu își face poze când gătește.

 

Dacă persoana respectivă este recunoscută că nu îi place să gătească, atunci faceți-i o bucurie și gatiți-i ceva. Chiar dacă nu gătiți, puteți să puneți în borcane ingredientele pentru prăjituri simple care odată amestecate și coapte se transformă în delicii dulci.

 

Un cadou inspirat pentru cea mai bună prietenă este un album foto. Puteți face un album foto al prieteniei voastre, sau unul cu toate fețele dubioase pe care le-ati făcut în poze. Indiferent de temă, un album întotdeauna va fi mult mai apreciat decât un cont pe instagram sau un status pe facebook.

 

Dacă vreți să fiți romantici, în special dacă sunteți bărbat, puteți să organizați o vânătoare de comori. Fie că vă plimbați prin oraș unde marcați locurile importante pentru voi sau prin casă unde marcați cu mici amintiri altfel de locuri importante pentru voi. Iar dacă aveți nevoie de inspirație uitați-vă la Mindy Project sau Love Actually, dar în nici un caz la Gone Girl.

bilet concert

O altă variantă de cadou pentru toată gașca chiar este să faceți carnețele cu bilete de intrare la toate evenimentele gratuite din anul următor. O simplă căutare pe google vă va arăta care vor fi evenimentele cu intrare gratuită din acel an din orașul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să puneți data, numele evenimentului pe o bucățică de hârtie și poate să o faceți să arate interesant. Chiar dacă veți face cadourile fiecărui individ din grup, cu siguranță cu toții vă veți bucura de el.

 

Un cadou de care se poate bucura tot grupul este un joc de tip Cards against Humanity personalizat cu toate defectele, ticurile și chestiile alea mici enervate pe care le face fiecare din grup le are, inclusiv dumneavoastră. Faceți câte un pachet pentru fiecare și apoi întâlniți-vă să vă jucați.

 

De asemenea, puteți face un filmuleț în care să includeți pe toată lumea. Dați-i un nume reprezentativ pentru grup sau pentru persoana respectivă și apoi faceți-l public. Cea mai bună prezentare a cadoului este pe un DVD. Dar dacă nu se poate, atunci si social media merge.

 

Totuși trebuie să luați în considerare că prezența dumneavoastră este un cadou îndeajuns de plăcut pentru a nu vă stresa prea tare. Cu siguranță apropiații vă cunosc situația, așa că nimeni nu vrea să vă dați peste cap găsindu-le cadouri.