Cu toate trecem prin perioade în care nu avem chef de cea mai plăcută activitate și anume de sex. Fie că stăm cu cineva de mult timp și sexul și-a cam pierdut farmecul sau pur și simplu nu ai chef, perioada uscată este iminentă. Totuși, având în vedere că sexul ajută în lupta cu depresia, reduce tensiunea arterială și poate îmbunătăți sistemul imunitar nici nu se merită să nu îl practici. Prin urmare, iată ce trebuie să faci pentru a-ți spori libidoul.

 imbunatatirea vietii sexuale

1.Fă exerciții fizice

Exercițiile fizice îți vor îmbunătăți starea fizică, însă 15-20 de minute de fitness îți va mișca sângele suficient spre zonele importante pentru a te excita puțin. De asemenea, îmbunătățirea imaginii te va ajuta să scapi de câteva complexe care te țin ancorată în această perioadă uscată. Cu puțin sport vei avea un corp pe care vrei să îl arăți în toată splendoarea lui.

2.Mănâncă nuci și semințe

Semințe de dovleac, nici braziliene, migdalele și nucile au un nivel crescut de arginină, aminoacidul responsabil pentru circulația sângelui spre zona genitală. Experții numesc aceste semințe și nuci viagra naturală și consideră că ajută libidoul suficient ca să fie băgate în seamă.

3.Mănâncă ciocolată

Din păcate nu sugerăm să mănânci kilograme de ciocolată cu lapte până când faci diabet. Ci ne referim la ciocolata cu un conținut mare de cacao de calitate superioară. Ciocolata neagra are aceiași compus chimic pe care o produce creierul atunci când ne îndrăgostim. În plus, ciocolata neagră este un desert fabulos de care pe poți bucura după o zi lungă, pe post de preludiu.

4.Interzice orice fel de sex

Această afirmație face referire la tine. Dacă ai un libido scăzut, atunci ar trebui să încetezi să te mai masturbezi sau să îi faci sex oral partenerului. De fapt, orice formă de eliminare a tensiunii va trebui interzisă pentru a nu te mai amăgi cu mici momente de plăcere, atunci când te poți bucura de ea alături de partener.

5.Ieșiți la o cină romantică

Știu cum sună, dar puțin timp de calitate petrecut împreună vă poate întări relația și vă poate apropia mai mult unul de celălalt. Poate ai libidoul scăzut din cauza lipsei de comunicare cu partenerul. Iar o cină romantică te poate ajuta în acest sens. De asemenea, discutând posibilele cauze, poți să găsești motivul lipsei de atracție sexuală.

 legat la ochi

6.Leagă-te la ochi

Lipsindu-te de un simț celelalte vor fi mai puternice. Ceea ce înseamnă că o atingere va însemna mai mult dacă nu vezi. Pe lângă misterul care va apărea deodată în dormitor îți vei spori și încrederea în partener deoarece va trebui să facă totul pentru tine fără să te rănească.

7.Rennunță la fumat

Pe lângă celelalte multe dezavantaje pe care le are fumatul, acesta încetinește fluxul sângelui în corp, ceea ce înseamnă și zona genitală. În principiu îngustează vasele de sânge. În plus, acesta îți dă respirație urât mirositoare care poate fi repulsivă în special atunci când stai foarte aproape de cineva.

8.Găsește ceva care te face fericită

Depresia este cauza numărul 1 pentru scăderea libidoului în ciuda faptului că sexul ajută la prevenirea acesteia. Stresul de asemenea influențează negativ activitatea sexuală. Prin urmare, găsind ceva care te face fericită nu mai evită aceste probleme foarte grave dar te ajută să îți reiei activitatea care te destinde cel mai mult.