Dacă e un lucru cu care nu mă împac prea bine vara, acela e părul desprins. Dacă ai părul lung, atunci știi despre ce vorbesc. Ți se face cald, te înfierbântă, îți vine în ochi la fiecare adiere de vânt și ochelarii de soare nu prea te ajută să-l ții după urechi cât mai mult timp. Cea mai simplă modalitate de a rezolva această problemă este să-ți prinzi părul într-o coafură modernă, în pas cu tendințele verii. Vara aceasta, nimic nu se poartă mai mult decât împletiturile. Coafurile cu împletituri sunt populare, ușor de realizat dacă ești îndemânatică și cu siguranță îți vor aduce laude și complimente atunci când te vei afla într-un spațiu public.

Vrei să știi care sunt cele mai trendy împletituri cu care să impresionezi vara asta? Descoperă-le în rândurile și imaginile de mai jos!

Coronița împletită. Sunt mai multe modalități prin care poți obține această coafură unică, precum sunt și mai multe forme de „coronițe” pe care poți să le adopți. Spre exemplu, poți împleti tot părul în două cozi simple, pe care mai apoi să le ridici deasupra capului și să le rotești împreună. Rezultatul final? O coroniță elegantă, potrivită atât pentru o ținută semi-formală, cât și pentru una mai formală. Dar coronițele pot fi și casual, spre exemplu atunci când îți împarți părul în două și pornești să împletești două cozi din față spre spate, pe care să le prinzi la final într-o coafură simplă, fără prea mult dichis, dar cu un efect garantat. Un alt model de coroniță este asemănător cu primul, diferența constând în două șuvițe pe care să le lași în față, pentru un efect mai classy. De data aceasta, coronița va veni plasată ceva mai în spate. Bonusul este că poți opta pentru agrafe în formă de flori sau orice alte decorații pentru podoaba capilară, astfel încât să obții un look și mai aparte!

coronite impletite

impletituri

Coada de pește. Aproape că nu te mai poți sătura de ea odată ce i-ai prins mersul! Mai ales atunci când îți dai seama că ai mai multe opțiuni de alegere. Poți începe o împletitură de tip coadă de pește în întregime sau doar pe porțiuni mai restrânse. Poți combina împletitura coadă de pește cu un coc lejer sau poți profita de accesoriile pentru păr (bentițe, agrafe) pentru a obține un look boho-chic.

Cozi împletite într-o parte. Tapetează-ți părul deasupra, iar restul împletește-l într-o coadă lejeră, pe care să o aduci pe un umăr.

cozi impletite intr-o parte

Cozile afro. Sunt mult mai simple decât crezi de făcut. Tot ce trebuie să faci este să separi părul în șuvițe bine delimitate și apoi să împletești pe spate, peste cap, sau într-o parte. Dacă ai urmărit serialul Vikingii, poți încerca să-ți realizezi o coafură în stilul personajului Lagertha Lothbrock, cu trei cozi împletite într-o parte, dar doar pe jumătate. Restul părului îl poți fie îndrepta, fie ondula, pentru un aspect punkish. Efectul garantat? Toată lumea va întoarce capul după tine!

afro

Cozile subțiri, împletite direct din spatele urechii, fac furori pe timp de vară. Prinde-ți părul într-o coadă de cal la spate, iar șuvița împletită va fi elementul diferențiator al coafurii tale. Sau și mai bine, lasă-l desprins și ai grijă să pui coada împletită la vedere, ținând-o pe umăr.