Trebuie să recunoști că și tu te-ai întrebat la un moment dat dacă ești sau nu ești bună în pat. E normal. Fie că ești într-o relație de lungă durată sau sari din floare în floare, curiozitatea rămâne, în special dacă îți alegi partenerii în funcție de performanțele sexuale. Iată cum poți să îți dai seama dacă poți concura la olimpiadele sexuale.

 barbat in extaz

1.Își încordează mâinile și picioarele

Semnul cel mai evident că un bărbat este în extaz este că își încordează mușchii mâinilor și a picioarelor. Atunci când observi asta, după ce te feliciți în gând, ar trebui să profiți de moment și să fii mult mai activă sau să continui ceea ce făceai. Iar dacă nu vrei să se termine prea repede, atunci fă o mică pauză ca să nu explodeze.

2.Vrea să o faci din nou

Atunci când o să faci ceva extraordinar nu o să se plictisească foarte repede și o să îți ceară să repeți. Gândește-te la sexul plin de gemete care se lasă cu gâfâială și cu o anume luminozitate a partenerului. Ei bine, dacă el nu adoarme imediat după sex și se pregătește de runda a doua înseamnă că faci ceva bine.

3.Flirtează cu tine după sex

Încă un semn că ești pregătită să concurezi în Olimpiadele Sexului este faptul că el continuă să filtreze și să fie senzual după sex. Dacă nu se ridică și pleacă sau dacă nu adoarme și te incită pentru o nouă partidă, asta înseamnă că vrea să repete ceea ce ai făcut mai devreme. Acest timp de comportament este perfect pentru preludiul de dimineață sau de a doua zi, deoarece cu toate vrem să fim excitate și cu ochii pe premiu toată ziua.

4.Nu își poate ține mâinile acasă

Acesta este încă un semn că are parte de sex de calitate și anume că nu își poate ține mâinile de pe tine. Literalmente este atât de excitat încât nu poate să stea departe de tine și de ceea ce îi poți tu oferi. Iar în timp ce mesajele drăguțe sunt simpatice, faptul că te atinge încontinuu este mult mai important decât ele.

5.Îți spune că a fost extraordinar

Bărbaților le este mai greu să comunice, în special atunci când vine vorba de sex. În cazul în care și-a ieșit din aria de confort și îți spune că a fost minunat atunci poți să te consideri o sportivă de performanță… sexuală. Nu este întotdeauna cazul să roșești la aceste complimente ci să le iei ca pe un imbold de a fi mult mai activă.

 buna in pat

6.A fost minunat și pentru tine

Sexul include 2 oameni, iar sexul extraordinar are neapărat nevoi de parteneri foarte implicați. Având în vedere că în timpul sexului suntem destul de empatici și ne simțim bine dacă partenerul nostru s-a simțit bine, atunci totul e perfect. Prin urmare, dacă pentru tine a fost minunat, înseamnă că ești bună la pat.

7.El învață trucuri noi

Sexul nu este neapărat o competiție ci un parteneriat. Iar atunci când unu se simte inferior celuilalt, trebuie să mai exerseze pentru a ieși totul perfect. Ei bine, atunci când partenerul tău învață trucuri noi înseamnă că trebuie să te ajungă din urmă. Prin urmare, nu numai că ești bună în pat ci ai standardele atât de ridicate încât tipul trebuie să învețe lucruri noi.