Cele mai fine și catifelate mâini au nevoie de o manichiură deosebită, la fel cum și cele mai frumoase, scumpe și sexy sandale au nevoie de o pedichiură impecabilă. Vara este sezonul în care le lăsăm pe ambele la vedere, așa că orice ar fi, nu avem voie să fim prinse în afara tendințelor la modă în privința unghiilor! O fashionistă care se respectă este atentă nu numai la hainele și încălțările sau stilurile care sunt la putere în acest an, ci și la detalii minuscurile, cum sunt accesoriile sau unghiile. Un ritual de înfrumusețare complet și perfect nu se poate dezice de la acest pas!

Așadar, găsește-ți inspirația pentru modelele de unghii perfecte pentru această vară în rândurile și imaginile de mai jos!

Unghiile de la mâini se observă mai repede decât cele de la picioare, căci ele sunt prima noastră carte de vizită pe care o întindem persoanelor cu care intrăm în contact. Delicatețea, finețea și eleganța care te învăluie se pot transmite și doar cu ajutorul unei manichiuri bine alese. Așadar, pentru această vara, îți recomandăm să încerci oricare dintre aceste tendințe selecte:

  1. Manichiura DIY. E foarte simplă și nu necesită mult timp de făcut. Prima dată, aplică un lac protector pe unghiile tale. După ce se usucă, aplică ojă albă mată pe fiecare unghie în parte. Înainte ca oja albă să ți se usuce, fă repede câteva șiruri verticale de buline de culori diferite. Poți începe de la baza unghiei cu câteva buline de culoare roz și să continui în sus, în nuanțe tot mai închise. La capătul unghiei, fă buline mov. După ce se usucă bine, aplică un strat de lac protector.
  2. Manichiura cu flori. Versatilitatea acestui model îți permite să fii cât se poate de expresivă. Poți alege modele complicate de flori, combinate cu dungi sau buline, sau poți opta pentru un model înflorat simplu, dar cu efect.
  3. Manichiura ombre. La french-ul clasic, aplică o ojă într-o nuanță semi-nude, până la baza unghiei. Fixează modelul cu un lac protector și te vei bucura de o manichiură în tendințele acestei veri.
  4. Manichiura în degrade. Pornește de la o culoare închisă și variază cu nuanțe din ce în ce mai deschise, sau invers. Efectul este senzațional, pe cuvânt!
  5. Pedichiura curcubeu, în culori neon. Vrei să ieși în evidență? Culorile neon sunt cea mai potrivită alegere, mai ales dacă optezi pentru un curcubeu multicolor în dungi sau buline. O altă idee ar fi să vopsești fiecare unghie într-o culoare a curcubeului, iar la baza acesteia să aplici ștrasuri micuțe, pentru un efect sclipitor.
  6. Pedichiura metalică. Argintiul sclipitor, bronzul lucios, combinat cu o ojă neagră, îți poate aduce o gamă variată de modele pentru unghiile de la picioare din care să alegi. Combină linii, dungi, puncte și orice alte forme geometrice abstracte îți trec prin cap!
  7. Pedichiura în culori pastel. Pastelurile sunt foarte apreciate în această vară, așa că poți opta pentru cele două nuanțe de roz cuarț și albastru seren, vedetele acestui an.pedichiura neon
  8. Pedichiura înstelată. Se realizează prin puncte mici și dungile care reprezintă colțurile stelei sau ale florii pe care vrei să o realizezi. Aplică ojă albă pe toată unghia, iar apoi pictează așa cum îți dorești!