Chiar dacă recunoaștem sau nu, toate avem vise erotice din când în când. În vise absolut orice se poate întâmpla: fie că împărțim o noapte de pasiune cu Chris Hemsworth, sau ne prostim cu fostul nostru sau mai rău, ne culcăm cu cineva pe are urâm. Totuși, absolut toate visele au o interpretare. Deoarece acestea sunt subconștientul nostru care aduce la lumină (în conștient) diferite probleme sau din când în când își aduce aminte de careva.

Deci motivul pentru care avem vise erotice cu alte persoane decât alesul inimii este aducerea în conștient al acestora, fie pentru că ne-am gândit peste zi la ei sau pentru că ne dorim să știm ce mai face acea persoană. Dar ca să fiu mai concisă, iată o interpretare a celor mai populare vise erotice.

 sex cu un strain

1.Sex cu un străin

Străinul poate să fie cineva pe care nu l-ai cunoscut niciodată, cineva fără față, sau pur și simplu o siluetă care nu face altceva decât să te satisfacă. Ai genul acesta de fantezie deoarece vrei să experimentezi lucruri noi fără nicio consecință. Partea cu persoana necunoscută este însă puțin mai dificilă. Una dintre explicații este că ai nevoie de mai multă distracție în viață și de ceva nou. De asemenea, poate ai nevoie de mai multă pasiune în relația ta reală. De asemenea, străinul poate simboliza dorința ta de a cunoaște pe cineva mai bine.

2.Sex cu fostul iubit

Visele în care te culci cu fostul tău iubit pot fi plăcute și îngrijorătoare în același timp, deoarece acestea de obicei aduc cu ele o serie de sentimente triste și emoții pe care nimeni nu vrea să le experimenteze. Totuși, motivul pentru care ai astfel de fantezii este pentru te-ai gândit recent la el. De asemenea, poate însemna că încă mai aveți probleme nerezolvate sau în timpul relații nu ați încercat anumite lucruri pe care acum le poți explora în timpul viselor. Un alt motiv pentru care visezi la fostul tău dezbrăcat este că te simți nostalgică și îți amintești cu plăcere de el, eliberând în același timp niște tensiune sexuală.

 fantezii sexuale

3.Sex cu cineva pe care nu suporți

Dacă visezi clipe fierbinți petrecute cu cineva pe care nu suporți poate fi supărător. Totuși, acest lucru se întâmplă oricui. Subconștientul leagă sentimentele negative pe care le ai față de acea persoană de atracție și uite așa acea persoană apare dezbrăcată în visele tale. De asemenea, îndoielile tale față de tratamentul pe care acea persoană o primește este un motiv în plus pentru care este prezent în visele tale fierbinți.

4.Sexul cu o celebritate

O partidă reușită de sex cu vedeta favorită este un vis devenit realitate pentru foarte multe femei. Totuși, pentru majoritatea dintre noi, acest lucru se poate întâmpla doar în vise. Prin urmare acestea sunt întotdeauna distractive și dimineața te trezești cu un avânt aparte. Unii psihologi interpretează aceste vise ca fiind o dorință ascunsă de a accelera pe scara socială, nevoia pentru faimă și avere și o traduc ca pe o ambiție socială. Alții interpretează aceste vise ca fiind redarea necesității de a ieși din anonimat, de a fi tratate special și mai romantic. Totuși, fie că vorbim de prima interpretare sau de a doua, realitatea este că din când în când merităm să ne bucurăm de vedeta noastră intim, fără consecințe, în timpul viselor.