De regulă, ne plac vedetele pentru faptul că arată mereu fresh, look-ul lor este impecabil și putem învăța o grămadă de trucuri despre frumusețe și cum să ai un corp splendid, fără pic de imperfecțiuni. Ei bine, ea nu se numără printre vedetele atât de acoperite de produse cosmetice pe care cu greu le-ai recunoaște fără machiaj și nici printre cele obsedate de greutatea corpului lor. Jennifer Love Hewitt este una dintre puținele actrițe căreia nu îi este teamă să-și arate adevărata frumusețe – și prin adevărata frumusețe mă refer la un chip deloc machiat și la fel de plăcut ochiului ca și imaginea ei de pe marile ecrane. În timp ce multe dintre actrițele de la Hollywood sunt adeptele makeup-ului aproape natural, Jennifer Love Hewitt postează selfie-uri cu ea pe rețelele de socializare fără pic de machiaj. 

Dacă ne-am convins că este la fel de frumoasă și fără machiaj, să vedem ce altceva mai putem învăța de la Jennifer Love Hewitt în afară de a nu ne fi rușine cu chipul nostru neacoperit de produse cosmetice. Dacă e un lucru pentru care actrița este cunoscută în mass-media – și nu mă refer aici la faimosul ei rol al Melindei Gordon, femeia care poate vorbi cu cei trecuți în viața de apoi din serial Ghost Whisperer sau cel al lui Riley Parks din serialul The Client List – acelea sunt formele corpului ei, ce sunt dovada maturității ei feminine. Jennifer Love Hewitt a învățat să se împace cu ideea că al ei corp are forme mai generoase, iar pentru a-l menține fit, aceasta urmează un plan de fitness foarte bine pus la punct:

  • Merge la sală de 4 ori pe săptămână
  • Face antrenament cu greutăți
  • și multe exerciții cardio, cum ar fi alergatul
  • iar din când în când, face și sport: joacă tenis și face exerciții de aerobic

jennifer love hewitt dieta si corp

Ce altceva mai face Jennifer Love Hewitt pentru a se menține fit?

Îmi place să fac yoga, pentru partea spirituală a acestei practici, cu toate că mi-a luat ceva timp să învăț. Prima dată când am încercat, am detestat-o. Mă gândeam că pot să fac un milion de alte lucruri în loc să învăț cum să-mi contorsionez corpul în poziții sofisticate. Dar nu m-am lăsat bătută, iar în curând, am descoperit frumusețea ei. Acum ador yoga.”

Metabolismul ei o împiedică să slăbească rapid, de aceea este foarte strictă cu programul ei de fitness. Cu toate acestea, când vine vorba de mâncare, Jennifer Love Hewitt nu se poate abține să nu facă binge cu gustări sănătoase și mese bogate în vitamine, proteine și grăsimi naturale. Salata se află în top-ul dietei ei. De asemenea, actrița mărturisește că-i place să ia câte o gustare o dată la fiecare o oră și jumătate – fie că este o salată, o bucățică de brânză sau un măr.

„Țin avocado mereu la îndemână. Tai unul în două și pun suc de lămâie pe el. E cea mai bună gustare – are grăsimi naturale și chiar îți ține de foame.”

Prin urmare, Jennifer Love Hewitt este un model de optimism și perseverență pentru fiecare femeie – învață nu numai să-și accepte corpul și slăbiciunile așa cum sunt, dar muncește și foarte mult pentru rezultatele pe care le vedem pe micul ecran.