Ca iubitoare de modă trebuie să recunoaștem că uneori ne golim conturile pentru anumite cumpărături. Însă asta nu înseamnă că nu cunoaștem valoarea și importanța produselor pe care le cumpărăm și acceptăm din când în când că nu chiar toate piesele noastre de vestimentație trebuie să poarte semnătura unui designer. Sunt multe lucruri care merită sumele mari care le dai pe ele cum ar fi pantofii care sunt considerabili mai comozi decât cei ieftini au gențile care sunt asamblate de mână, iar calitatea se vede în produsul final. Totuși, există piese de vestimentație care nu trebuie să fie neapărat ale unui designer sau scumpe deoarece cam toate sunt la fel. Iată care sunt acestea.

 lucruri ieftine

1.Tricouri

Tricourile simple, monocolore sunt la fel indiferent de prețul lor, atâta timp cât optezi pentru material natural. Durata de viață al unui tricou simplu este destul de mică deoarece nu poți să le porți la nesfârșit din cauza decolorării, lărgirii sau pur și simplu deteriorării materialului. Ceea ce înseamnă că dacă îți place culoarea sau croiala trebuie să cumperi mai multe. Evident, atunci când știi aceste lucruri, nu este inspirat să cumperi varianta high end care se traduce în mai mulți bani. Un alt sfat este că dacă acea piesă de vestimentație își petrece majoritatea vieții sub o altă haină înseamnă că nu merită prea mulți bani.

2.Ochelari de soare la modă

Dacă nu porți ochelari în mod obișnuit și nu ai nevoie de ochelari speciali de soare, nu ai de ce să investești foarte mulți bani în aceștia. În primul rând se pierd ușor. De asemenea, moda se schimbă, tu îți schimbi hainele și stilul de la zi la zi, ceea ce înseamnă că și ochelarii trebuie schimbați.

3.Balerini

Aceste încălțări sensibile se distrug foarte ușor din cauza tălpii foarte subțiri. De asemenea, deoarece sunt comozi ai tendința să apelezi la ei până când îi aduci într-o stare deplorabilă. Investește în cât mai multe perechi colorate pentru a le coordona ușor cu outfit-ul. Iar dacă îi cumperi mai ieftin nu îți va fi frică că la un moment dat își vor da viața.

 chiloti

4.Chiloții

Nu spun lenjeria intimă deoarece sutienele bune sunt întotdeauna scumpe și nici lenjerie intimă sexy deoarece e cu totul și cu totul altceva. Mă refer aici la chiloții de zi cu zi. Indiferent de formă sau culoare, acesta este o arie în care cu cât mai mult cu atât mai bine se aplică. Ceea ce înseamnă, că excluzând lenjeria pentru situații speciale poți opta pentru variantele pe care le poți cumpăra ieftin de la un supermarket, eventual mai multe bucăți la un preț mic.

5.Pantaloni de casă

Dacă nu ai o echipă de televiziune care să te filmeze zilnic după tine, nu ai de ce să îți cumperi pantaloni de casă de firmă. A trecut vremea în care aceștia se purtau pe covorul roșu, deci nu mai este indicat să îi scoți afară din casă. Aceștia trebuie să fie doar comozi și poate cusuți așa cum trebuie.

6.Genți tote

Aceste genți care n definitiv sunt pentru cumpărături nu au de ce să fie scumpe. Și totuși la marii designeri trebuie să scoți sume considerabile din buzunar. Genți tote poți găsi peste tot la un preț moderat haioase și colorate care să îți complimenteze ținuta.