Pe 18 august 2020, la 19:42 Ora Pacificului, luna noua a fost la 26 deg 35 ‘de Leu. ,,Toti stralucesc, ca luna, stelele si soarele.” La aceasta luna noua, versurile lui John Lennon fac o excelenta mantra! Este adevarat, unii dintre noi s-ar putea simti mai confortabil cautand lumina reflectoarelor decat altii. Dar luna noua a Leului ne inspira pe fiecare dintre noi cu dorinta arzatoare de a straluci in propriul nostru mod unic. In cel mai bun caz, Leo este despre recunoasterea si celebrarea a ceea ce ne face cu adevarat speciali. Fiecare dintre noi a primit propriile noastre cadouri unice. Si noi trebuie sa ne dezvoltam, sa le exprimam si sa le impartasim. Cheia este sa iti straluceasca lumina acolo unde poate fi vazuta cu adevarat – si sa nu pierzi prea multa energie asupra oamenilor si situatiilor care te fac sa te simti invizibil. Cu cat suntem mai siguri pe noi insine, cu atat este mai usor sa facem acest lucru.

CE INSEAMNA LUNA NOUA AUGUST IN LEU?
Desigur, nu e totul despre noi. Dar, cu conjunctura de luna si soare Mercur in Leu, acest lucru poate fi usor de uitat. Ne identificam atat de puternic cu opiniile personale, incat mintea noastra este inchisa unor noi informatii. Pe masura ce soarele, luna si Mercur tin toate nodul sud din Sagetator, increderea in sine se poate strecura cu usurinta in neprihanirea de sine. Din fericire, cu Mercur care se va muta in Fecioara a doua zi dupa aceasta noua luna (19 august), vom veni in curand de pe caii nostri inalti si vom reveni pe pamant. Luna, soarele si Mercurul din Leu, de asemenea, trantesc Marte in Berbec. Acesta este un aspect uimitor pentru initierea de noi proiecte creative si urmarirea pasiunilor noastre! Dar, ca intotdeauna cu energia focului, va trebui sa lucram cu ea cu atentie si in mod constient. In caz contrar, riscam sa ne ardem. La urma urmei, in timp ce aceasta noua luna ne incurajeaza sa ardem luminos, quincunx-ul sau cu Saturn retrograd in Capricorn ne aminteste ca exista limite. Ne-am putea simti indreptatiti sa ne asteptam la tot ce este mai bun, dar acest lucru nu este intotdeauna realist. Pe de alta parte, insa, s-ar putea ca singurul lucru care ne sta in cale este credinta ca nu meritam ceea ce ne dorim. In orice caz, este posibil sa fie nevoie sa ne ajustam asteptarile.

LEU
Uneori, Leu, mai putin este mai mult. De exemplu, cu cat pretinzi ca stii mai putin despre lume, cu atat este mai posibil sa inveti si sa cresti. Aceasta luna noua te sprijina in a iesi in necunoscut. Largindu-ti cadrul de referinta, poti ajunge sa te redescoperi.

FECIOARA
Este usor sa faci ceea ce trebuie in fata unui public. Dar Fecioara, este in ceea ce facem cand nimeni nu urmareste ca adevaratul nostru personaj straluceste. Aceasta luna noua te sprijina in alinierea cu integritatea ta. Reaminteste-ti (si altora) ceea ce te face ,,adevarata afacere”.

BALANTA
La aceasta luna noua, oamenii par deosebit de dornici sa va cunoasca. Daca ai dorinta si energia pentru aceasta, iti poti forma noi prietenii acum. Doar asigura-te ca nu te extragi prea mult pe tine insuti – sau supraestimezi potentialul lor de ,,BFF”.

SCORPION
S-a spus ca succesul este ,,zece procente de inspiratie si 90 la suta transpiratie”. Dar pentru tine, Scorpion, acest lucru lasa cativa factori cheie in afara ecuatiei. In aceasta luna noua, este vorba de stabilirea obiectivelor in care iti poti pune toata inima si sufletul si sa cauti oameni de sustinere.

SAGETATOR
Cerul este limita! Cel putin, sigur se simte asa in acest moment. Cu energia, entuziasmul, pasiunea si mandria, posibilitatile par practic interminabile. Totusi, la aceasta luna noua, nu ar putea strica sa fii smerit. Arata-ti o oarecare dragoste pentru slabiciunile tale, nu doar pentru punctele tale forte.

CAPRICORN
Sus aproape si personal! Pentru tine, Capricorn, aceasta luna noua se refera la intimitate – indiferent daca este vorba despre aspect sexual, psihologic, spiritual sau toate cele de mai sus. Exista o parte inflacarata a ta pe care doar cativa selectati din viata ta ajung sa o experimenteze. Impartasind-o acum te poate aprofunda si iti poate transforma relatiile.

VARSATOR
„Ma simt atat de vazut!” Aceasta luna noua aduce oportunitati de a-ti construi si consolida conexiunile cu oameni care nu numai ca apreciaza viziunea ta unica, ci o impartasesc de fapt.

PESTI
Munca voastra este o munca din dragoste. Totusi, este bine sa fii apreciat pentru tot ceea ce faci si contributiile pe care numai tu le poti aduce. Aceasta luna noua te incurajeaza sa impartasesti talentele tale unice unde pot straluci cu adevarat.

BERBEC
,,Viata este fie o aventura indrazneata, fie nimic.” Berbec, este un pariu sigur ca ai primit acest citat Helen Keller tatuat undeva! Aceasta luna noua accepta asumarea riscurilor calculate.

TAUR
Cu totii meritam sa ne simtim ca regele sau regina propriului nostru castel. Dar pentru tine, Taur, este deosebit de important. Aceasta luna noua te sprijina in a-ti revendica spatiul si a stabili atmosfera pe care vrei sa o ai acasa. Doar asigura-te ca energia este calda si primitoare.

GEMENI
Intotdeauna ai avut o cale cu cuvintele, Gemeni. Dar la aceasta luna noua, esti cu adevarat pe foc! Oamenii par deosebit de receptivi la ceea ce ai de spus – asa ca asigura-te ca iti folosesti bine puterile de convingere. Fii autentic si ai grija sa nu infrumusetezi prea mult adevarul.

RAC
Ca un sef! Rac, asa te simti la aceasta luna noua. Valoarea ta de sine primeste un impuls prin adaugarea de noi realizari la un CV deja impresionant. Indiferent daca inveti abilitati noi sau le arati pe cele vechi, merita sa te simti mandru de ceea ce aduci la masa.