Nu este nimic mai distractiv pentru a rupe rutina intimitatii decat o fantezie sexuala, si cand va asumati roluri, cea mai buna optiune este un costum erotic bun. Intr-un magazin sex shop exista o varietate de costume erotice, rochii si fuste sexy pentru a va lasa partenerul fara respiratie.

Lenjeria creeaza esenta si semnificatia finala a feminitatii. Va face sa va simtiti frumoase, delicate si sexy. Si … ce poate fi mai feminin decat o lenjerie sexy, frumoasa, delicata si mai presus de toate erotica?

Daca purtati rochii si fuste sexy in dormitor, acest lucru arata ca aveti incredere in voi insiva. Ceea ce folosim in intimitate spune multe despre noi insine. Spre deosebire de pantofi, costume sau portmonee, lenjeria nu este un lucru pe care il folositi pentru a vedea toata lumea. Increderea este cel mai sexy lucru pe care il poate avea o femeie.

In general, cand vorbim despre costume, ne gandim la copii si ne duc cu gandul la petreceri sau carnavale de Halloween. Cu toate acestea, ele nu se limiteaza doar la acele vremuri si motive; deoarece au suferit modificari pentru un scop ceva mai placut. In acest fel, ne referim la costumele erotice, pe care le folosim in intimitate.

Magazin Sex Shop –  rochii si fuste sexy pentru a reaprinde scanteia in dormitor

Costumele de acest gen, sunt un fel de jucarii sexuale, constand in tinute seducatoare, rochii si fuste sexy si senzuale. Ele stimuleaza simturile si imaginatia, ne ajuta sa ne indeplinim fanteziile. De asemenea, purtarea unui costum ne permite sa interpretam un rol care nu este de obicei al nostru; in asa fel incat, atunci cand intram intr-un personaj, avem ocazia sa aratam fatete personale pe care le-am ascuns. Adica, ne permite sa fim ceea ce vrem si ceea ce nu suntem in zilele noastre.

In orice magazin sex shop fizic sau online, puteti gasi o varietate de costume si accesorii. De asemenea, aveti libertatea de a va folosi creativitatea si designul si de a va crea propriile costume, in functie de preferintele dvs.

Purtarea de costume, pe langa stimularea mintii noastre si oferirea unui moment distractiv si diferit, ne ofera multe beneficii, atat pentru relatia de cuplu, cat si pentru fiecare individ. In orice magazin sex shop va stau la dispozitie o varietate de costume pentru deghizari, rochii si fuste sexy, lenjerie si imbracaminte sexy pentru cele mai pasionale intalniri.

Magazin Sex Shop - rochii si fuste sexy

Cum sa folositi rochii si costume sexy in dormitor – ce beneficii au

Roll play. Cu o deghizare, noi impunem limitele, pentru ca putem fi ceea ce dorim. Acest lucru se datoreaza faptului ca posibilitatile si optiunile sunt destul de largi; ceea ce ne permite, in intimitate, sa punem deoparte prejudecatile morale, sociale si religioase. De exemplu, daca suntem in mod normal muncitori in birouri, noaptea putem fi pompieri, asistente medicale si chiar revenim la varsta colegiala.

Evadati din rutina. Una dintre principalele cauze ale problemelor din cuplu este rutina zilnica; si asta include si sexul. Folosind o deghizare, ne permitem sa inovam si sa ne transformam viata sexuala in mod diferit.

Intariti increderea si complicitatea in cuplu. Pentru a va bucura de intimitate, este esential sa puneti deoparte rusinea, complexele si temerile. In acest fel, cand purtati rochii si fuste sexy in personajele pe care le doriti, distrugeti aceste bariere si intariti legatura cuplului.

Indepliniti fantezii. Cu totii avem gusturi si dorinte diferite, prin urmare, dorim sa fim politisti si sa prindem un hot sexy; sau sa fim ingrijiti intr-un mod special de catre o asistenta medicala. Ideea este ca partenerii sa se deghizeze si sa interpreteze rolurile si, astfel, sa satisfaca acea nevoie cu acelasi partener.

Favorizeaza cunoasterea de sine. Folosirea costumelor ne permite sa descoperim si sa scoatem fatete ale personalitatii noastre sau ale cuplului pe care le-am ascuns. De multe ori, din cauza rusinii sau pur si simplu pentru ca nu ne cunoastem bine gusturile adevarate.

Aveti versiunea sexy a oricarui costum la care va puteti gandi. Puteti sa fiti super-sexy, asistenta sau politista. Pentru cele mai indraznete exista si costume mai indraznete care includ rochii si fuste sexy din piele  si chiar costume BDSM. Si, desigur, si el poate deveni un politist sexy sau un pompier curajos. Cel mai important lucru este sa comunicati cu partenerul, astfel descoperiti gusturile si fanteziile; de asemenea, va va permite sa faceti totul in acord reciproc si cu mai multa dorinta de a va bucura.
Magazin Sex Shop - rochii si fuste sexy