Unghiile nude sunt perfecte pentru price ținută, pentru orice moment al zilei și pentru orice ocazie. Sunt suficient de colorate pentru a-ți îmbrăca unghiile dar foarte subtile pentru a putea fi etalate la locul de muncă. De asemenea, sunt foarte elegante și se asortează cu orice, pentru că în definitiv au aceeași culoare ca pielea ta.

unghii nude

Totuși, în ciuda faptului că manichiura nude este versatilă, practică și sofisticată, dacă folosești la nesfârșit o singură culoare pentru unghiile tale devine plictisitor. La fel ca outfit-ul tău, uneori unghiile tale au nevoie de o costumație nouă pentru a le face să se simtă mai bine în pielea lor, sau ție să îți îmbunătățească starea de spirit. Ei bine, dacă nu vrei sau nu poți să schimbi culoarea unghiilor tale, poți să apelezi la alte artificii pentru a-ți schimba puțin aspectul prietenelor tale. Iată ce poți face vara aceasta pentru a da o notă veselă manichiurii tale nude.

 

1.Pregătește-ți unghiile

 

O pregătire riguroasă a unghiilor presupune aplicarea unui tratament pe bază de vitaminele A și E, pilirea acestora într-o singură direcție și curățarea lor și a cuticulelor. Dar nu despre asta vorbim aici, ci despre schimbare. Astfel, având în vedere că inevitabil treci prin darea formă a unghiuțelor tale, poți să le schimbi puțin exact felul în care ele arată. Și aici mă refer la formă. Într-adevăr, forma unghiilor tale te definește și îți avantajează aspectul mâinilor. Dar poți doar să schimbi puțin doar aspectul. Nu vorbesc de o schimbare fundamentală cum ar fi de la unghii foarte lungi și ascuțite la unele scurte și pătrate, ci doar la o mică rotunjire a colțurilor sau o îndreptare a vârfului.

 

2.Pregătește-ți oja

 

Există foarte multe tipuri de ojă pe piață: cu un finish mat sau satinat sau clasicul luciu. Majoritatea femeilor optează pentru unghiile lucioase, însă având în vedere că vreo o schimbare, poți să optezi pentru celelalte variante. De asemenea, trebuie să iei în considerare și pânza pe care pictezi, deoarece base coat-ul este foarte important. Poți folosi unul transparent pentru a obține culoarea din sticluță, sau unul alb, dacă vrei ca culoarea să fie mai aprinsă sau unul cu un factor de strălucire mai mare pentru a menține manichiura de diamant mai mult timp.

nude mat

3.Transformă base coat-ul în top coat

 

Există base coat-uri care pot fi folosite ca nuanțatoare ușoare, iar acestea vor aduce un plus de culoare manichiurii tale. Însă orice base coat poate fi folosit ca top coat. Având în vedere că baseurile sunt folosite pentru a proteja unghia, transformându-se ca o barieră între ojă și unghia naturală, acestea pot fi folosite cu succes și ca top coat. Avantajul acestei schimbări este că vei da o nouă notă manichiurii tale, deoarece finish-urile vor fi diferite. Însă manichiura va fi mai durabilă, ceea ce este extraordinar.

 

4.Optează pentru mat

 

O schimbare destul de simplă care nu presupune un foarte mare efort din partea ta dar care are un efect superb este folosirea unui top coat mat. O manichiură mată deși sofisticată indică simplitatea, exact ceea ce sugerează și oja nude: nu are luciu, nu are un aspect glossy, arată de parcă pur și simplu te-ai trezit cu ele așa. Astfel, vei păstra culoarea pe care o îndrăgești, dar aspectul a fi diferit în totalitate.