Urmărim serialele pentru personaje și pentru poveste în principal. Însă atunci când acestea sunt îmbrăcate extraordinar, moda devine un personaj important. Stii ce se va întâmpla în funcție de ce poartă personajul principal sau pur și simplu, atunci când acțiunea devine plictisitoare poți să admiri cu plăcere vestimentația. În plus, serialele tv sunt un exemplu extraordinar de asortare, de la care poți să înveți în timp ce te bucuri de povestea ta preferată. Mulți scenariști au înțeles acest lucru și îmbracă din ce în ce mai des personajele din seriale pentru a face un statement. Iată care sunt serialele în care moda este vedeta.

 reign

1.Reign

Când am văzut primul episod din Reign m-a impresionat foarte mult atenția la detaliile vestimentare. Rochiile, mantiile, diademele și coafurile, absolut toate sunt detaliate, cercetate și nu în ultimul rând splendide. Cei care se ocupă de costumații s-au inspirat din cultura vestimentară a anilor 1500 din Franța, iar munca lor de cercetare și de producție alintă ochiul de câte ori privești intrigile din acest serial.

2.Sex and the City

Datorită lui Sex and the City moda a devenit un personaj principal în seriale. Cu replici precum: „Poți să fii sigură că într-un oraș atât de mare precum New York te vei întâlni cu bărbatul visurilor tale și soția acestuia atunci când arăți cel mai rău.”, te poți aștepta ca vestimentația să joace un rol important. Designerul de costume a primit un Emmy pentru munca depusă la acest serial. Și pe bună dreptate, deoarece ținutele celor 4 doamne sunt deosebite și se ridică întotdeauna la nivelul așteptărilor.

3.Gossip Girl

Poate mulți dintre voi au urmărit acest serial pentru scandal și dramă, însă interesul meu principal a fost ce vor purta Bliar și Selena în noul episod. Stilul contemporan purtat de aceste două personaje este impecabil. Iar felul în care au jonglat cu feminitatea, luxul și eleganța rămânând cât de cât tinere face moda din acest serial un personaj cheie.

Pretty Little Liars

4.Pretty Little Liars

Micuțele Mincinoase te atrag prin suspansul creat de A. Totuși, acest serial mai are un personaj meta – stilul celor patru personaje principale. Fiecare dintre personaje are un stil urban foarte bine definit a cărui tonuri se schimbă ori de câte ori se schimbă intriga. De asemenea, aștept cu sufletul la gură serialele speciale în care acestea se îmbracă în rochii se seară, deoarece acestea sunt întotdeauna spectaculoase.

5.Girls

Plecând de la Gossip Girl și Micuțele Micinoase care sunt cu adevărat glamouroase, ajungem la Girls care au un stil urban mult mai practic. Și aici vedem tot patru perspective ale modei urbane, dar sunt mult mai practice. În plus, actrițele au forme ale corpului cu care te poți identifica mai ușor. Totuși, personajele se exprimă în totalitate prin ceea ce poartă, ceea ce face moda un personaj cheie în acest serial.

6.Game of Thrones

Dacă nu aș avea curaj să trăiesc în acel tărâm (mi-e frică și să mi-l imaginez) cu siguranță aș purta aproape toate rochiile de acolo. Serialul pune la un loc culturi diferite exprimate desigur prin vestimentații unice. Stilul este deosebit și evoluează cu fiecare personaj în parte. Despre moda din Urzeala Tronurilor se poate spune că atunci când joci jocul tronurilor, trebuie să te îmbraci ca să impresionezi.