Îngrijirea unghiilor reprezintă o parte importantă din ritualul nostru de frumusețe, dar atunci când vorbim despre unghii, ne gândim mai mult la manichiură decât la pedichiură. Ei bine, nici tendințele în ceea ce privește pedichiura nu trebuie neglijate, așa că îți propunem să arunci o privire peste principalele modele de pedichiură pe care le poți adopta în 2016!

Tendința de bază cu care anul 2016 ne-a zâmbit este aceea a unghiilor scurte și în culori pale. Această tendință sugerează frumusețea unei manichiuri sau pedichiuri simple, îngrijite, ce denotă atenție și bun gust. Mai mult decât atât, o altă tendință foarte apreciată în acest an revine la putere – este vorba despre manichiura și pedichiura french, cu câteva ajustări ce-i conferă un aspect aparte. Pe scurt, este vorba de aplicarea tehnicii ombre la manichiura french, astfel încât să obții un efect ceva mai deosebit față de un french simplu și clasic.

În ceea ce privește pedichiura, anul 2016 vine cu o sumedenie de propuneri pentru modelele pe care le poți adopta. Să vedem care sunt cele mai importante dintre acestea!

  1. Bulinele colorate. Un model de pedichiură mereu la modă și elegantă, potrivită pentru orice tip de outfit pe care vrei să-l încerci. Fie că optezi pentru culori aprinse, puternice, sau pentru nuanțe ceva mai pale, această pedichiură te avantajează fără îndoială.
  2. Dungile simple sau multicolore. Acest tip de pedichiură este modern, iar dacă dungile fac furori și în privința hainelor, imaginează-ți efectul acestora asupra unghiilor tale de la picioare! Un stil elegant și rafinat se distinge și prin ingeniozitatea cu care alegi să-ți pictezi unghiile.
  3. Modele înflorate. Floricelele și petalele se poartă indiferent de anotimp, căci reprezintă un model de pedichiură ce va impresiona întotdeauna prin gingășia și romantismul debordant.pedichiura cu gel
  4. Unghiile animal print nu mai sunt demult o noutate. Noutatea de anul acesta este că acum, această tendință poate fi aplicată și unghiilor de la picioare. Pentru un look raw și sălbatic, optează pentru modelul unghiilor cu animal print.
  5. Tehnica french-ombre. Dacă forma unghiilor tale de la picioare îți permite, de ce să nu încerci ceva mai deosebit? Renunță la simplitate și clasicim, reinventează-te pe tine, dar și pe unghiile tale! Simte-te liberă să experimentezi cu tot felul de culori și nuanțe de la cele mai deschise și până la cele mai închise. Descoperă ce ți se potrivește mai bine și apoi rămâi la alegerea făcută.
  6. Unghiile de la picioare vopsite în culori neon pot fi acel element diferențiator din întreg look-ul tău! Dacă adopți o ținută simplă, într-o singură culoare și vrei ceva cu care să ieși în evidență, lasă picioarele să-și spună cuvântul! Încalță o pereche de sandale cu toc și pune-ți pedichiura în evidență alegând o culoare neon!
  7. Pedichiura cu gel. Nu numai manichiura poate beneficia de un astfel de tratament, și unghiile de la picioare au tot dreptul să fie răsfățate cu câteva modele cu gel! Lasă-ți imaginația să-ți fie cel mai bun sfătuitor!
  8. Modele de pedichiură cu aplicații. Ștrasuri, flori sau alte elemente de decor, toate acestea pot reprezenta o bună modalitate de a te diferenția printr-o pedichiură impecabilă, în ton cu moda.