Cu toții știm despre momentele mari din fiecare relații: atunci când îi cunoști părinții, atunci când vă mutați împreună sau atunci când te cere în căsătorie. Însă, există momente mai mici și care par mai puțin importante care de fapt duc la cimentarea sau destrămarea unei relații. Și acestea sunt clipele în care decideți să aveți un viitor împreună, fără intervenții din afară. Oamenii au tendința de a judeca, în special cei acre au o experiență proprie. Totuși, nu ar trebui s vă fie frică să faceți nici un pas deoarece fiecare relație are pasul ei și nimeni nu are o rețetă a succesului. Prin urmare, iată care sunt momentele importante din fiecare relație de care nu se prea vorbește.

 relatii

1.Discuțiile despre viața pe termen lung

Planurile pe termen lung pot dizolva relații. Din acest motiv, majoritatea dintre cuplpuri au această discuție încă de când se conturează un viitor împreună. De altfel, această discuție este primul pas într-o relație de lungă durată. Vreți copii, vreți să stați în același oraș sau vreți să locuiți cu părinții, sunt lucruri care trebuie discutate de la început deoarece răspunsurile la aceste întrebări vă indică cât de mult vă asemănați dar și dacă celălalt își dorește ceva peste care nu crezi că poți trece.

2.Te iubesc

Dacă îți întrebi prietenii când ar trebui să spui „te iubesc” într-o relație, răspunsurile vor varia de la om la om. Însă nu trebuie să îți fie frică să spui cele două cuvinte spre începutul relației dacă tu simți asta. Din contră, cu cât avansezi în relație și nu recunoști sau nu simți acest sentiment, poate relația nu merită. Prin urmare, ascultă-ți inima și fă ce îți spune ea în acest caz.

3.Updatarea profilului de Facebook

Trecerea de la „singur” la „într-o relație” pe facebook este un pas foarte important pentru relațiile moderne. Statistice spun că 5 luni este termenul la care această schimbare ar trebui făcută. Însă, trebuie să iei în considerare că aceasta este media dintre cei care fac asta din prima zi și cei care o fac la 1 an. Totuși, și în acest caz este indicat să anunți lumea că ai pe cineva în viața ta exact atunci când ești pregătită sau atunci când ești sigură că nu este genul de relație care se va termina în două săptămâni.

 prima ceartă

4.Prima ceartă

Prima ceartă este un moment crucial în fiecare relație. Atunci vezi ce fel de om este și cum rezolvă problemele: se ascunde de ele, nu comunică, ripostează, le rezolvă logic sau este violent. Se spune că la băutură și la nervi oamenii își arată adevărata față. Ei bine, pentru relații cea de-a doua este valabilă, deoarece vei cunoaște o altă față a partenerului tău. Iar relațiile pe termen lung se bazează pe compatibilitate, în special în această zonă. Din păcate viața nu este chiar atât de roză și ai nevoie să știi ce fel de om ai lângă tine.

 

5.Prima vacanță împreună

În vacanță oamenii sunt mult mai relaxați. De asemenea, fiind doar voi doi veți vedea dacă vă plictisiți unul pe celălalt sau chiar dacă vă călcați pe nervi. Prima vacanță îți va arăta partea mult mai detașată a partenerului și în același timp este indicativă pentru modul în care vă veți petrece viața împreună.