Poți categorisi oamenii în funcție de gen, de culoare sau în funcție de clasa socială. Dar gustul unei persoane poate face o mare diferență atunci când vine vorba despre hotărârea dacă vrei sa nu vrei să te mai vezi vreodată cu acea persoană. Iar motivul este simplu: felul în care el relaționează cu anumite zone de interes îți arată dacă aveți sau nu despre ce discuta pe termen lung și dacă vă potriviți. Având în vedere că muzica este un motor al vieții și gusturile în acest domeniu îți pot influența decizia. Desigur, muzica pe care o ascultă fiecare este reprezentativă pentru ei. Iată ce spune muzica pe care o asculți despre viața ta sexuală.

 adele

Adele: Nu știi ce a fost prima oară, oul sau găina. Însă dacă vine vorba de un orgasm, atunci vor fi lacrimi și va fi frumos. Aspectul emoțional al sexului este foarte important pentru tine.

The Black Keys: Nu îți este frică să vorbești murdar în pat, ai avut de unde învăța. Îți place să te aventurezi în pat și nu îți este teamă de sexul care devine ceva mai dur.

Bob Dylan: Este important pentru tine să îți privești în ochi partenerul atunci când faceți sex. Și nu e nimic rău în asta, e chiar impresionant.

DeadMau5: Te miști foarte mult în pat, ești chiar efervescentă și ai mai mult entuziasm decât ritm. Nu e nicio problemă atâta timp cât toată lumea ajunge la orgasm.

Drake: Sexul este ok, însă ținutul în brațe de după este minunat. Îți place poziția misionarului și nu vrei să te miști prea mult.

Georgia Line Florida: Nu vei renunța niciodată la o ofertă legitimă de a face sex în trei. Îți place aventura și cu cât experimentezi mai mult cu atât mai bine.

Judas Priest: Dacă sexul nu implică bice și lanțuri, probabil nu te simți foarte bine. De asemenea, îți place să trăiești clipa, deci probabil îți place să faci sex în public doar de dragul de a încălca legea.

Kanye West: Mereu te gândești la aceeași persoană în timpul sexului: la tine. Această atitudine este de respectat, având în vedere că satisfacția ta este cea mai importantă.

Katy Perry: Viața ta sexuală este în principiu un vis de adolescent. Nu-i nimic, cineva te auzi țipând și te va trata ca prințesa care ești. Dacă nu, poți oricând să iei problema în propriile mâini (ceea ce probabil faci acum).

 Lil Wayne

Lil Wayne: Ai putea să încerci și altceva decât 69. Dar de ce ai face asta? Implică puțină muncă și toată lumea e fericită la final.

Madonna: Schimbi pozițiile la fiecare 30-40 de secunde, nu pentru că tu te-ai plictisi sau că nu te simți bine ci pentru că îți este frică să nu se plictisească partenerul. De asemenea, îți plac pozițiile acrobatice pentru că nu vrei să îți arăți vârsta.

Major Lazer: Majoritatea partidelor tale de sex au fost în băi sau pe ringul de dans. Îți place să te miști repede, pentru că poate pierzi ceva mai important.

Rolling Stones: Orice ai face nu reușești să te satisfaci. Din acest motiv mimezi orgasmul mai mult decât oricine.

The Smiths: Îți place atât de mult poziția lumânării încât i-ai dat like pe facebook.

Taylor Swift: Cea mai deasă fantezie a ta din timpul sexului este să mergi într-un safari cu Scott Eastwood. Nu e nimic rău în asta, tipul arată foarte bine.