Daca sunteti invitati la o nunta, cu siguranta veti dori sa fiti cel mai educat oaspete dintre toti si este mult mai usor decat credeti … Urmand aceste reguli de eticheta, veti face cea mai buna impresie.

Oaspete la nunta: reguli de eticheta 

1. Regula de baza! Este necesar sa stiti ca trebuie sa va imbracati in functie de varsta, de timpul din zi, de perioada din an si de tipul evenimentului.

2. Culori. Puteti alege culoarea dorita. In general, ele sunt de obicei mai stralucitoare in timpul verii si mai discrete in timpul iernii. Ceea ce ar trebui sa evitati sunt rochiile albe sau negre. Le puteti purta numai daca au un detaliu de culoare care distruge uniformitatea rochiei.

3. Rochie scurta. Ar trebui sa fie intotdeauna purtata la nunti care au loc inainte de apus, desi sunt potrivite si pentru noapte. Numai nasa poate purta rochie lunga atunci cand doreste. Cat de scurta ar trebui sa fie? Doar doi sau trei centimetri deasupra genunchiului.

4. Rochie lunga. Desi rochia lunga este, de obicei, prima noastra alegere, ele sunt potrivite numai pentru acele nunti care sunt sarbatorite de seara pana dimineata. In plus, nuntile de noapte sunt ocazia perfecta pentru a adauga putina stralucire, paiete sau niste detalii somptuoase.

5. Doua piese. Daca decideti sa purtati un compleu din doua piese, cautati mereu echilibrul dintre imbracamintea superioara si cea inferioara. Adica daca partea superioara este incarcata, cea de jos trebuie sa fie simpla. Fiti atente! De asemenea, nu este recomandabil sa se amestece articole de imbracaminte din diferite sezoane sau tesaturi foarte diferite.

6. Pantofi. Vesti bune! Tocurile nu trebuie purtate doar seara, de fapt, ele sunt potrivite pentru orice moment.

7. Bijuterii. Mai bine sa folositi cateva si de buna calitate. Nu este nimic mai de prost gust decat un oaspete care care isi pune toata suita de bijuterii.

8. Genti si portofele. Cu cat sunt mai mici si mai usor de gestionat, cu atat mai bine. Un oaspete ar trebui sa transporte in mana doar ceea ce va avea cu adevarat nevoie.

Imbracati-va frumos, confortabil si in functie de stil si personalitate. Aceasta este cu adevarat cea mai importanta regula!

Oaspete la nunta: reguli de eticheta