Să fii implicat într-o relație de lungă durată are, în mod categoric, avantajele sale, dar în majoritatea cazurilor, timpul se transformă și într-un dezavantaj, devenind inamicul numărul unu al sexului. Dintr-un punct de vedere, e minunat să ai sentimentul acela binecunoscut al intimității pe care să-l împărtășești cu cineva drag, dar la un moment dat, lucrurile tind să devină mult prea confortabile, iar înainte să-ți dai seama, te trezești în ipostaza în care aveți acel sex obligatoriu, de regulă în poziția misionarului, care se termină cu voi doi rostogolindu-vă pe spate și cam atât. Aici intervine problema: cum să faci să păstrezi sexul interesant atunci când ești într-o relație de lungă durată? Nu a spus nimeni că e ușor, dar nici chiar dificil nu e.

De exemplu, poți încerca unul din sex tips-urile de mai jos:

  1. Faceți sex dimineața cel puțin o dată pe săptămână. Jonglează cu timpul și transformă-l din dușman, în cel mai bun prieten, doar schimbând momentul din zi în care faceți sex. O partidă de sex matinal este recomandată chiar și de specialiști, întrucât beneficiile sexului matinal asupra organismului și dispoziției sufletești au fost dovedite cu probe: pielea este mai strălucitoare, părul are o alură mai proaspătă, tu te simți cu capul în nori și îți iei doza de cofeină orgasmică de la primele ore ale zilei. Ce poate fi mai plăcut de atât?
  2. Surprinde-ți partenerul cu câte un mic joc. De exemplu, atunci când începeți să vă dați hainele jos, adresează-i o întrebare al cărei răspuns să-l pună în dificultate. Dacă răspunsul lui e corect, îi dai un articol vestimentar jos, sau el ție. Dacă este greșit, aplică-i o ușoară pedeapsă. Astfel de joculețe fac ca partidele de sex să devină mai incitante, însă
  3. Alegeți o seară din săptămână în care să vă îndepliniți câte o fantezie. Partea bună într-o relație de lungă durată este că deja ați trecut peste chestiile rușinoase împreună și ați atins un alt nivel de intimitate, care vă poate face să vă deschideți reciproc unul în fața celuilalt. Rezervându-vă un anumit timp pentru a discuta și a încerca să transpuneți în practică fanteziile se poate dovedi de bun augur pentru relația voastră.
  4. Flirtează cu el ca la primele întâlniri. Prea mulți oameni consideră că flirtul are rolul doar de a agăța persoana de care ești interesat, iar odată ce ai prins-o în mrejele tale, nu mai trebuie să apelezi la trucuri de flirt pentru a o ademeni, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Flirtând cu partenerul tău chiar și după ani întregi de relație îi reamintești practic că încă ți se mai aprind călcâiele după el.ponturi pentru sex
  5. Profitați de tehnologie. Sexting-ul, masturbarea la webcam și schimbul de poze nud a devenit o activitate practicată chiar și de cuplurile care au puțin timp de când s-au format, așa că de ce să nu aduceți tehnologia și în dormitorul vostru?
  6. Aduceți jucării sexuale în dormitor. De ce nu? Cu ajutorul acestora, puteți explora noi culmi ale plăcerii despre care nici nu aveați habar că există încă!