Ție îți face cu ochiul mai demult, însă el nici gând nu are. Poate că ar trebui să îi vorbești puțin despre beneficiile pe care yoga le are nu numai asupra sănătății și a stării de spirit, dar și asupra vieții voastre sexuale. Mai multă elasticitate, mai multă flexibilitate, poziții sexuale noi, toate acestea vin la pachet odată cu seriile de exerciții yoga pentru cupluri pe care le puteți încerca și voi. Ai nevoie de idei cu privire la cum poți face yoga alături de partenerul tău? Ți-am pregătit câteva poziții și sfaturi chiar în rândurile de mai jos!

Pozițiile yoga pentru cuplu nu doar că sunt amuzante, dar vă și apropie mai mult. Vă îndeamnă să comunicați și să vă testați încrederea unul în celălalt prin susținerea pe care v-o oferiți. Greutatea ta depinde de greutatea lui și invers. În astfel de poziții, vă veți simți unul și același, atât spirit, cât și trup.

Una dintre pozițiile cu care puteți începe este poziția down dog sau îndoitul pe spate. Unul dintre parteneri, preferabil bărbatul, trebuie să se pună în poziția câinelui cu fața în jos, având bazinul foarte mult ridicat în sus. Celălalt partener, preferabil femeia, se va poziționa în fața lui, având picioarele în fața mâinilor partenerului. Apoi, partenerul de deasupra trebuie să se întindă pe spate, să-și lase greutatea pe spatele aplecat al celuilalt, și să-și întindă mâinile deasupra capului. Rămâneți așa pentru câteva secunde, respirați, iar apoi inversați rolurile.

Poziția roatei. Cum o poți face? E simplu, fă podul de sus, înainte de a-ți poziționa mâinile lângă urechi și să extinzi astfel poziția. Celălalt partener trebuie să ia un prosop și să-l înfășoare în jurul taliei tale, pentru mai mult sprijin. Îndoaie ușor genunchii pentru mai multă stabilitate și ține picioarele cât mai depărtate.

Aplecarea în față / spatele întors. Unul dintre parteneri se așază în fund, cu spatele drept și se îndreaptă în față, până când își atinge degetele de la picioare cu mâinile. Celălalt partener se așază cu fundul pe spatele lui, sprijinindu-se totodată cu mâinile în spate. Genunchii trebuie să formeze un unghi de 90 de grade. Respiră de 10 ori și apoi schimbați rolurile.

pozitii yoga pentru cupluri

Ținutul de mâini în poziție așezată și răsucită. Ambii parteneri se așază într-o poziție comodă, în fnd, cu picioarele încrucișate și adunate sub ei, cu fața unul la altul. Inhalați aer. Exhalați și fiecare dintre voi se rotește spre dreapta, întinzând brațele pe la spate pentru a le apuca pe cele ale partenerului. Brațul tău stâng trebuie să-l apuce pe brațul drept al partenerului, iar cel drept, pe cel stâng al partenerului.

Salutări către soare. Ambii parteneri se așază cu burta în jos și se sprijină în brațe, ridicându-și jumătatea de sus a corpului și ținând capul și privirea în sus, spre cer. Faceți câte 5 sau 10 astfel de salutări către soare, fie singur sau însoțit de partener. Observați dacă respirațiile voastre se sincronizează sau nu. Dacă nu, încercați să le aduceți la unison. Când acestea ajung la unison, conexiunea voastră metapsihică se va întări considerabil.