Să nu porţi lenjerie intimă, în special partea de jos a acesteia poate fi o experienţă eliberatoare. Aşa simţi briza, aeriseşti părţile intime dar mai important, vei simţi că nu ai absolut nicio limită. Iar atunci când te simţi bine în pielea ta absolut nimic nu îţi poate sta în cale. Astfel, săritul peste încorsetarea corpului nu are efecte benefice numai la nivelul corpului dar şi în ceea ce priveşte respectul tău în sine. Iată de ce ar trebui să renunţi la lenjeria intimă din când în când.

NEW YORK, NY - MAY 11:  Beyonce attends the "China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City.  (Photo by Andrew H. Walker/Getty Images for Variety)

1.Te vei simţi mai atractivă

Ştiind că partenerul tău este doar la o atingere distanţă de părţile tale delicioase este cu adevărat excitant. Iar în cazul în care nu ai pe cineva în viaţa ta, lucrurile stau şi mai bine. Pentru că libertatea de mişcare pe care o ai fără lenjerie îţi va da o încredere în sine deosebită, ceea ce te va ajuta să treci orice obstacol.

2.Mai puţine infecţii bacteriene

Şi zona ta intimă transpiră. Ceea ce înseamnă că toată perioada zilei zona ta intimă este intimă şi un teren fertil pentru dezvoltarea bacteriilor. Dacă lenjeria este sintetică sau foarte strâmtă, înrăutăţeşti lucrurile deoarece nu va mai exista niciun fel de ventilaţie. Ei bine, atunci când renunţi la lenjeria intimă nu faci decât să aeriseşti zona. Iar aerul curat te va ajuta în lupta cu bacteriile. Dacă îţi este frică de praful de afară, nu ai de ce. Vaginul are o protecţie naturală şi anume labiile. De asta sunt acolo. În cazul în care ţi se pare ciudat să renunţi din prima la lenjerie intimă poţi să optezi oricând pentru o pereche de pantaloni scurţi largi, care vor avea exact acelaşi efect.

3.Nu se vor vedea liniile de la lenjerie

Atunci când porţi ceva strâmt trebuie să ai grijă în mod constant să nu ţi se vadă cusăturile inestetice ale lenjeriei intime. Dacă optezi pentru varianta mai aerisită nu va mai fi nevoie să îţi faci acest gen de griji pentru că de fapt nu este nimic acolo. Astfel, vei scăpa de un motiv de stres, din ziua ta şi aşa destul de încărcată. De asemenea, nici nu vei mai avea probleme cu lenjeria care se urcă prea sus pe corp şi în tipul zilei devine destul de incomodă.

iritatia

4.Se va reduce iritaţia

Pielea din zona intimă este foarte sensibilă. Având în vedere că te epilezi cu ceară sau te razi, aceasta este destul de atacată de factori externi. Ei bine, dacă sari peste lenjerie pielea nu va avea de ce să se frece ca să creeze iritaţie. Iar în ceea ce priveşte acele coşuleţe mici pe care le faci după epilare şi acestea se vor diminua pentru că principala cauză a apariţiei acestora este exact efectul de seră creat în acea parte a corpului din cauza lenjeriei intime.

5.Feromonii tăi îţi vor mulţumi

Mă repet, pielea din zona intimă este foarte sensibilă. Ceea ce înseamnă că dacă te vei atinge de tot felul de materiale necunoscute, alături de briza pe care o vei avea în acea zonă, vei fi oarecum la marginea excitării mai toată ziua. Ei bine, fără bariera de bumbac, bărbaţii vor simţi mai uşor acest lucru, ceea te va face mai atractivă.