Ce ar fi rezoluțiile de anul nou dacă nu le-am uita pe 90% dintre ele până pe 31 ianuarie? Haideți să recunoaștem că nu o să ne ducem în fiecare zi la sală și nici nu vom renunța la dulciuri. Însă dacă ne propunem niște obiective realizabile și simple atunci rata de succes ar fi mai mare. Și nu există domeniu mai la îndemână decât rutina noastră de înfrumusețare, asta pentru că sunt sigură că toate ne dorim să avem o piele sănătoasă și tânără. Prin urmare, iată câteva rezoluții care pot fi îndeplinite pentru noul an. unelte de calitate

1.Investește în unelte de calitate. Toate avem cel puțin un sertar plin de uscătoare de păr, droturi și placi de îndreptat părul care merg și nu prea sau pe care nu le folosim pentru că ne ard părul. Investind în unelte de calitate nu o să mai aveți probleme nici cu podoaba capilară nici cu spațiul deoarece aveți nevoie doar de 1 nu de 10.

 

2.Folosește cremă cu protecție solară zilnic. Fața și mâinile sunt cele mai expuse la razele neprietenoase, însă efectele acestora nu se văd imediat. Chiar dacă nu vorbim de cancer de piele, cu siguranță crema cu protecție solară previne apariția prematură a ridurilor.

 

3.Experimentează cu părul. Odată ce am găsit o tunsoare care ne avantajează sau o culoare care ne pune în valoare fața ne oprim la ea. De cele mai multe ori însă, ne oprim exact la prima rețetă de succes pe care am găsit-o. În 2016 poți să experimentezi cu lungimea, culoarea sau mai noninvaziv cu cărarea pentru a gasi o nouă coafură.

 

4.Curăță pensulele de machiaj. Investește într-o soluție de curățare a pensulelor și folosește-o regulat, adică maxim o dată la două săptămâni. Chiar dacă te machiezi doar tu ele, se umplu de praf și de tot felul de bacterii pe care tu le transferi apoi pe piele. frizer

5.Du-te în mod regulat la frizer. Cam o dată la 2 luni ar trebui să ne tăiem vârfurile, în special dacă ne vopsim. De obicei sărim peste acest pas și ne ducem de abia atunci când părul nu mai poate fi îmblânzit. Anul acesta poți schimba acest obicei prost și să mergi la frizer atunci când trebuie. Partea bună e că nu vei mai avea zile cu păr care nu stă.

 

6.Folosește creme BB. Cremele BB au factor de protecție decent, este hidratantă și corectează micile imperfecțiuni. Cu alte cuvinte este o cremă colorată minunată care poate fi folosită în loc de fond de ten. În plus, nu vei fi tentată să te machiezi foarte mult pentru că nu ai baza necesară.

 

7.Stăpânește cat-eye-ul. Vine un moment în viața fiecărei femei în care trebuie să te machiezi cu efect într-un timp foarte scurt. Cat-eye-ul rezolvă această problemă. Dacă te obișnuiești să îl faci corect, poate deveni cel mai bun prieten al tău.

 

8.Încearcă o nouă culoare de ruj. La fel ca în cazul părului, prima culoare de ruj care ni se potrivește devine semnătura noastră. Dacă curcubeul din 2015 ne-a învățat ceva este că putem să ne aventurăm în ceea ce privește îmbrăcămintea buzelor noastre.

 

9.Demachiază-te înainte de culcare. Primul sfat universal valabil pe care fiecare femeie îl primește atunci când se vorbește de îngrijirea feței este: nu te culca machiată. De multe ori suntem prea obosite ca să ne demachiem înainte de culcare. 2016 este anul în care să începi să nu mai faci asta.