Din cele mai vechi timpuri, femeile purtau corsete pentru a obtine efectul de talie viespe. Au trecut vremurile, dar acest corset este inca un simbol al feminitatii si al senzualitatii. Rochiile ample, cu corset, au aparut din nou pe rafturile de masa, dar si in colectiile de designer. Doar descoperiti ce tip de rochie cu corset se potriveste cu silueta dvs. si veti arata exact ca o diva.

Rochii lungi
Rochia lunga este potrivita pentru evenimente cu adevarat remarcabile. Este perfecta pentru orice silueta, facandu-va sa aratati mai inalte, chiar si atunci cand lungimea sa ajunge la sol. Corsetul acestei rochii va ajuta sa aveti o silueta de tip clepsidra, atat de ravnita, prin faptul ca va arata talia si va evidentia bustul.

rochie-wfsRochii scurte cu corset
Purtati o rochie scurta cu corset la o petrecere mai putin formala. O poti purta in club, impreuna cu o jacheta din piele si o pereche de cizme cu toc. Daca va bucurati de o silueta androgina si aveti picioare lungi, subtiri si tonifiate, nu aveti nici un motiv sa nu purtati o rochie scurta, neagra, cu corset, cu o pereche de cizme pentru un aspect rock-chic.

rochie

sad

Rochii cu corset de dantela
Dantela a ramas inca un simbol al delicatetii feminine, iar rochiile cu dantela cu corset sunt combinatia perfecta de romantism si senzualitate. In timp ce corsetul sculpteaza silueta, dantela adauga acea atingere a rafinamentului. Aplicatiile din dantela in partea superioara a corpului fac minuni pentru femeile cu sanii mici, asa ca nu va fie teama sa optati pentru o rochie cu corset daca va incadrati in aceeasta categorie, deoarece va va evidentia bustul frumos.

a aaa moda