Pregatiti-va pentru stiluri inedite, doamnelor, deoarece astazi va aducem cele mai noi tendinte de rochii de mireasa din 2017. Am ales de pe piste cele mai fierbinti tendinte de rochii de mireasa din acest an. Se pare ca miresele spun „da” la pantaloni, da la o revigorare din anii 1970, si da, pentru a arata mai indraznet. Nu este nici un secret ca suntem intr-o era mai putin traditionala, asa ca speram sa va bucurati de cele mai tari tendinte de rochii de mireasa din 2017.

1. Decoratiuni si aplicatii florale 3D

Decoratiuni florale 3D si aplicatii cum ar fi flori, fluturi, frunze delicate si chiar pene au impodobit rochiile de nunta din 2017 din cap pana in picioare. Toata lumea, de la Marchesa pana la Naeem Khan, au creat rochii de mireasa mai eterice ca niciodata.

rochii mireasa

 

2. Renasterea anilor ’70

Vintage nu pleaca nicaieri in anul 2017 si acum este timpul ca anii ’70 sa ia locul in lumina reflectoarelor. Un pic boho, un pic hippy, dar detalii foarte frumoase ale anilor ’70, cum ar fi maneci clopot, franjuri, kimono-uri, broderii populare, volane si o multime de dantela, toate cucerind podiumurile in acest an. Aceste Woodstock intalneste vibratiile Coachella au fost observate la case de moda cum ar fi Odylyne Ceremonia, Mireasa Houghton, Yolan Cris, Rivini.

rochii 3d

 

3. Rochii de mireasa brodate

Broderiile si ornamentele colorate pe rochii au dominat pistele de la Claire Pettibone pana la Monique Lhuillier. Aceste lucrari de arta sunt perfecte pentru mireasa care nu cauta un aspect traditional complet alb.

broderie

 

4. Mirese in pantaloni

Cine spune ca miresele trebuie sa poarte doar rochii? Miresele indraznete si curajoase fac pantalonii, costumele cu pantaloni si salopetele un plus nou pe culoarul nuntii. Cele care nu se simt confortabil in flori si dantela, urmeaza exemplul lui Amal Clooney, care a purta un costum personalizat alb din doua piese pentru ceremonia de nunta.

pantao