Vara este sezonul perfect pentru haine ușoare, vacanțe lungi și din nefericire, picioare transpirate. Atunci când căldura ne lovește, pantofii, ghetele sau chiar cizmele nu mai sunt o opțiune viabilă pentru că ne omoară picioarele, în ciuda faptului că arată bestial. Din acest motiv trebuie să optăm pentru sandale. Iar avantajul acestora este că sunt practice, frumușele și nu în ultimul rând arată foarte bine. Dar asta nu trebuie să o spun eu, o știți deja. Iată cum piciorușele voatre pot fi la modă și în această vară, cu aceste perechi superbe de sandale pe care fiecare fashinistă trebuie să le aibă în garderobă.

 sandale negre

1.Sandale negre cu barete

Aceste sandale le poți purta atât ziua cât și noaptea. Sunt perfecte pentru o ținută office, casual sau chiar una de club. Deci poți să le porți lejer până când dă toamna peste noi. Poți să optezi pentru o pereche cu toc pătrat și jos care este la mare căutare anul acesta. Acesta va adăuga structură oricărui outfit. Partea bună este că sunt foarte comode și oferă mai multă stabilitate piciorului decât tocurile cui, ceea ce este extraordinar atunci când trebuie să stai mai toată ziua în picioare sau trebuie să mergi mult pe jos.

2.Sandale cu talpa ortopedică colorate

Ce este vara fără culori? Iar nimic nu strigă vară ca o pereche de sandale cu talpa ortopedică colorate. Acestea pot fi purtate la rochii, în special la cele maxi, la fuste și la pantaloni. Adaugă lungime piciorului, lucru pe care orice femeie îl apreciază în special în timpul verii, atunci când sunt cel mai mult expuse.

3.Sandale gladiator

Sandalele gladiator au devenit o opțiune clasică pentru femeile care își doresc încălțări comode în timpul verii. Iar aceste sandale nu numai că sunt practice și aerisesc piciorul foarte bine dar pot fi purtate cu aproape orice ținută casual. Vara aceasta poți opta pentru o pereche de sandale gradiator mai colorate, pentru a-ți înveseli ținutele.

4.Sandale nude cu barete

Aceste sandale sunt un must have tot timpul anului datorită eleganței lor. Un toc minimalist ajută mobilitatea. Despre acest tip de sandale există numai cuvinte de laudă, deci nu ai nici un motiv pentru care nu ar trebui să fie în garderoba ta.

saboti cu platforma

5.Saboții cu platformă

Acești saboți s-au reinventat în fiecare an și tot în fiecare vară sunt pe listele de încălțăminte pe care trebuie să o ai. Acum doi ani toată lumea purta saboții de la prada, anul trecut se purtau cei de la Saint Laurent, iar anul acesta cei mai populari sunt saboții colorați în pasteluri cu broderii floare, de la Alexander McQueen care are toate elementele trendurilor importante din acest an. Saboții sunt foarte practici. Te-ai îmbrăcat, ai băgat picioarele în ei și ai plecat. Însă nu văd nici un motiv pentru care acest tip de încălțăminte nu ar trebui să fie frumoasă și trendy.

 

6.Papuci de plajă

Plaja este un mediu distructiv pentru papucii sau șlapii purtați prea mult. Îmbunătățește-ți stilul cu o pereche de papuci de plajă din piele cu multe barete care vor fi nu numai eleganți ci și mai rezistenți. Nu trebui să cheltui o avere pe ei, deci poți alege o variantă mai puțin scumpă. Însă este indicat să te orientezi spre calitate în primul rând.