În fiecare zi auzit tot felul de povești de groază cu grupuri de femei care au ieșit să se distreze, dar din păcate seara nu s-a terminat tocmai plăcut. Și de fiecare dată te gândești că bine că nu ai fost tu sau că ție nu ți se întâmplă. Există, însă precauții pe care să le poți lua pentru a avea o seară reușită și niciuna dintre ele nu include renunțarea la o petrecere îm oraș numai cu prietenele tale. Deoarece timpul petrecut cu ele este valoros și foarte important, iată ce trebuie să faci pentru a te distra fără griji împreună cu prietenele tale.

 seara cu fetele

1.Ai grijă să iei cu tine esențialele

Da, geanta de seară este micuță și nu îți încap multe în ea. Asta nu înseamnă că trebuie să iei valiza pe care o porți ziua după tine. Ci renunță la câteva lucruri pentru a face loc esențialelor. Nu lăsa telefonul acasă și ai grijă să ai bateria încărcată. Cu siguranță vei avea nevoie de el, fie că îți faci selfiuri în baie. Dacă rămâi fără baterie nici nu vei putea să îți comanzi un taxi. De asemenea, ia cu tine ceva mai mulți bani decât crezi că ai nevoie. În primul rând nu știi niciodată unde te duce noaptea și dacă ți-ai stabilit un buget prea strict, riști să te întorci cu coada între picioare. Și în al doilea rând, este bine să ai cu tine ceva mărunțiș în caz că aveți nevoie de ceva sau sunteți prinse într-o situație dubioasă.

2.Nu întrece limita

Distracția nu trebuie să presupună să fii beată. Te poți distra și fără să ajungi acasă în 4 picioare, sau dacă nu îți mai amintești o parte din noapte. Asta nu înseamnă că nu trebuie să bei. Ci doar să ai grijă să nu te îmbeți… prea tare. Deoarece starea de ebrietate avansată te poate pune în situații dificile. În plus, chiar vrei să uiți o seară de distracție? Sau să pleci acasă mai devreme decât prietenele tale pentru că nu mai poți sta în picioare?

3.Nu-ți abandona prietenele pentru o aventură de o noapte

Dacă nu te-ai înțeles cu prietenele tale ca în caz de careva trage lozul câștigător să abandoneze grupul, oricât de dulce, simpatic și delicios ar părea tipul, nu merită. Ideea unei ieșiri cu fetele este că sexul opus nu are ce căuta cu voi. Și stai liniștită, Făt Frumos nu stă prin baruri, deci mare brânză nu ratezi. Iar chiar dacă prietenele tale îți spun că este ok, asta nu înseamnă că sunt tocmai de acord cu comportamentul tău.

 distractie cu fete

4.Nu accepta băutură de la oricine

Dacă tipul ți se pare ușor dubios și insistent, atunci cu siguranță poți să sari peste ceea ce îți oferă. Nu ești obligată să bei chiar tot ce ți se pune sub nas. În această situație chiar există riscul ca băutura ta să aibă ceva în ea.

5.Nu uita de protecție

Dacă ai o viață sexuală activă și nu ai pe nimeni în această zonă a vieții, nu te aștepta să capeți imunitate la toate bolile cu transmitere sexuală, inclusiv la copii. Chiar dacă nu plănuiești ca la spargerea găștii să pleci cu cineva acasă, este bine să ai cu tine un prezervativ, pentru că nu se știe niciodată. Iar tipul chiar nu este obligat să aibă protecție cu el. E și responsabilitatea ta.