Pe Kat Graham cu siguranță o știi din Jurnalele Vampirilor, acest serial cult. Însă dacă în serial o urmărim pe Bonnie cum se sacrifică pentru prietenii ei, pe Kat o admirăm pentru stilul ei curat, elegant și în același timp tineresc dar și pentru strălucirea și sănătatea pe care o emană atât în viața de zi cu zi, după cum o prezintă pozele făcute de paparazzi dar și pe covorul roșu. Nu numai o singură dată actrița a întors privirile spre ea datorită aspectului imaculat. Iată care sunt secretele frumuseții lui Kat Graham.

 Kat Graham

1.Spune nu săpunului

Motivul pentru care artista nu folosește săpunul clasic nici pentru a se spăla pe mâini este pentru că ea consideră că este rigid cu pielea și o usucă și pentru că lasă foarte mult reziduu. Săpunul clasic are foarte multă sodă care usucă pielea după mai multe spălări. Ca alternativă la acestea poți opta pentru un gel de duș cu care conține cremă hidratantă pentru a curăța și hidrata pielea în același timp.

2.Spune da sclipiciului de corp

Actrița îndrăgește sclipiciul de corp deoarece consideră că îi iluminează trăsăturile și îi dă o anumită strălucire sănătoasă fără să depună prea mult efort. Ea folosește un sclipici de corp sub formă de pudră pe care îl aplică pe umeri și piept. Ea susține că nu contează că îi intră în haine pentru că efectul pe care îl creează asupra pielii merită.

3.Îmbrățișează părul murdar

La Coachella actrița a purtat părul natural și ea susține că nu l-a spălat zilnic de frică să nu l usuce și să îl deterioreze. Iar atunci când a devenit prea murdar la rădăcini a purtat pălărie. Astfel a lăsat părul să respire deoarece nu l-a încărcat cu prea multe produse cosmetice. Este ideal dacă o săptămână la fiecare 3 luni poți să lași părul să respire și să nu îl întinzi sau să îl umpli cu fixativ sau spumă.

4.Construiește o rutină de îngrijire a pielii simplă

Kat Graham susține că nu are o rutină de îngrijire a pielii foarte complicată. Bea foarte multă apă și evită cu religiozitate zahărul șși produsele procesate. De asemenea, ea nu doarme cu machiată niciodată.

secrete frumusete

5.Prioritizează sprâncenele

Sprâncene artistei arată mereu perfect. Ea l consideră cea mai importantă trăsătură a feței ei și se joacă cu forme lor în funcție de culoarea și lungimea părului, pentru a-și scoate fața în evidență. Ea le conturează cu kitul Wet’n’Wild, însă fiecare ar trebui să găsească cea mai bună variantă pentru sprâncene ei.

6.Experinemtează cu părul. Mult.

Părul încadrează fața, iar o tunsoare poate scoate în evidență anumite trăsături ale feței. Același lucru se întâmplă și cu vopseaua de păr. Însă dacă nu experimentezi, nu ai de unde să știi ce efect va avea. Actrița a dat dovadă de curaj și a încercat foarte multe tunsori, stiluri și culori. Iar atunci când ai greșit ceva poți să remediezi ori printr-o coafură exemplară ori cu ajutorul machiajului, până remediezi. Important este să încerci cât mai multe stiluri pentru a-ți diversifica fețele, deoarece părul te ajută foarte mult să te exprimi.