La cum arată atunci când le vezi la televizor, ai zice că vedetele investesc milioane în produsele lor cosmetice și trucurile de makeup folosite. În realitate, secretele lor de beauty sunt chiar simple și ușor de imitate. Te-ai întrebat dintotdeauna ce asuri au sub mânecă vedetele preferate încât arată bine în orice moment al zilei? Ei bine, astăzi am deconspirat câteva dintre secretele lor de frumusețe! Descoperă-le chiar acum!

Makeup artistul lui Beyonce a recunoscut pentru o revistă că în loc să-i încarce cântăreței chipul cu machiaj, utilizează puțină cremă hidratantă de ochi pe tot chipul cântăreței, în loc să folosească crème hidratante obișnuite. Acesta mărturisește că fiind făcută din particule mai mici și delicate, crema de ochi este absorbită mai repede de piele.

Unele vedete utilizează tehnici bizare de a-și îndepărta machiajul de pe față. Lady Gaga, spre exemplu, folosește bandă adezivă lipicioasă pentru a îndepărta excesul de machiaj de pe fața ei, în locul șervețelelor demachiante.

Taylor Swift a înlocuit o dată eyeliner-ul ei lichid preferat cu un creion pentru ochi obișnuit, însă nu le recomandă această metodă fanilor.

taylor swift

Că veni vorba de obiceiuri bizarre, Blake Lively își păstrează blondul șuvițelor sale ondulate cu ajutorul maionezei. Obișnuiește să își pună ulei sau maioneză de la jumătatea părului în jos, pe vârfuri, înainte să intre la duș.

Scarlet Johanssen folosește oțet de mere ca toner pentru pielea ei, după ce a făcut puțină cercetare în ceea ce privește produsele naturale. „E o modalitate plăcută să-ți tratezi pielea, dacă nu vrei să folosești toate acele substanțe aspre recomandate de dermatologi”, mărturisește ea.

Catherine Zeta-Jones e avocata utilizării produselor naturale pentru tratamentele de beauty. Ea însăși folosește căpșuni pentru a-și păstra dinții albi, asta dacă nu are la îndemână un măr pe care să-l savureze după o masă.

Halle Berry folosește cafeaua făcută acasă pentru a scăpa de celulită. Ea face un amestec din cafea și loțiune de corp, ceea ce o ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin și a-i face pielea să arate mai fină și mai proaspătă.

halle berry

Gwyneth Paltrow își îmblânzește șuvițele rebele de păr cu ajutorul dușului și a uscătorului de păr. „Chiar îmi întrețin părul cu ajutorul mierii de albine și a berii”, a recunoscut ea pentru o revistă. „Miros ca fundul unei sticle de bere câteva zile după, dar face foarte bine la păr.”

Jessica Biel a descoperit o modalitate inedită prin care să împiedice transpirația să-i strice ținuta vestimentară. „În mașină, în drum spre show-urile cu premiere, stau cu șervețele sub braț, astfel încât să nu transpire și să stric materialul delicat ar rochiilor. Tot timpul mă rog să nu transpir, să nu transpire. Arunc șervețelele chiar înainte să ies din mașină și nimeni nu află niciodată asta! Zâmbesc și mă prefac că totul e în regulă!”

Ei bine, cu care dintre trucurile vedetelor de frumusețe sunteți de acord și pe care ați fi dispuse să le experimentați în viața reală? Bizare sau nu, important e că pentru ele funcționează. Și ce-i mai important, nici prin cap nu ne-ar trece prin ce eforturi trec pentru a avea mereu un look fresh!