Bratarile prieteniei au o istorie indelungata in cultura noastra, deoarece erau considerate a fi meserii ale triburilor indiene americane. Cu toate acestea, redirectionarea rapida de cateva secole ne va aduce in anii 1970, cand aceste bratari nu numai ca reprezinta prietenia, dar au devenit elementele la moda de purtat, deoarece elementele etnice erau considerate „trendy”. Ce este minunat in legatura cu aceste bratari este ca, in secolul 21, ele sunt inca la moda si, fara indoiala, nu vor iesi din stil.

Semnificatia in spatele bratarilor prieteniei

Poate va intrebati ce inseamna aceste bratari. Bratarile prieteniei sunt menite a fi date prietenului tau cel mai apropiat pentru a simboliza prietenia de durata. Aceste bratari sunt usoare si trebuie sa fie legate in jurul incheieturii prietenului/prietenei. Purtarea acestui tip de bratara arata lumii ca aveti o prietenie profunda cu cineva si acelei persoane ii pasa suficient pentru a va oferi o bijuterie care sa o simbolizeze.

Cele mai bune bratari pe care le oferiti prietenilor dvs. sunt cele care reprezinta de fapt trasaturile caracterului lor. La urma urmei, toata lumea are o personalitate si exista cateva trasaturi pe care le puteti valorifica mai presus de toate celelalte. Data viitoare cand cautati combinatia perfecta de culori, luati in considerare urmatoarele culori:

Pink – dragut sau dulce
Rosu-cinstit
Orange-energetic
Galben – fericit sau vesel
Green-norocos
Blue-loial
Negru – puternic sau inteligent

bratari

Bratarile sunt unele dintre cele mai populare accesorii din lume, mai ales datorita versatilitatii lor si a combinatiilor infinite pe care le puteti obtine cu ele. Ele vin in atat de multe culori, forme, materiale, unele mai pretioase decat celelalte, dar linia de baza este ca exista o bratara acolo pentru orice gust si orice personalitate.

In ultimul timp, bratarile care au incorporat mesaje sunt unele dintre cele mai populare, iar fetele si femeile de pe glob le poarta nu numai pentru frumusete, ci si pentru puterea lor de a transmite o idee in care cred cu adevarat.

asd