Sexul tantric este mai ușor de realizat decât îți  închipui. Ideea centrală este să-ți diversifici tehnica la pas domol. Chiar dacă nu petreci foarte mult timp făcând sex, tantra te ajută să ai parte de senzații intense. Sexul tantric este o practică hindusă străveche care s-ar traduce prin conservarea și expandarea energiei. Este o formă de sex care se concentrează pe crearea unei conexiuni între trup și minte și mișcări line, care duce la orgasme puternice. Este recomandat pentru cei ce doresc să-și refacă viața sexuală și să atingă senzații noi în timp ce fac dragoste. Deși poate părea fantezist sau confuz, compară sexul rapid cu o pizza, în timp ce sexul tantric este o mâncare pe care o primești într-un restaurant de cinci stele.

tantra2

Experții în tantra cred că dacă depui mai mult timp și mai mult efort atunci când faci sex, vei atinge o formă mai înaltă și mai intensă a extazului. Iar 5000 de ani de experiență confirmă aceste lucruri. Chiar și vedetele au confirmat acest lucru: Trudie Styler, soția interpretului Sting, a declarat că soțul ei poate face dragoste pentru mai mult de cinci ore.

Sexul tantric nu este orientat spre scopuri, astfel că orgasmul devine doar finalul unei călătorii pe care sigur o vei termina fără să ai de învățat foarte multe chestii. Trebuie să-ți scoți orgasmul din minte și să transformi preludiul și sexul într-o experiență plăcută până când vei ajunge la rezultatul natural. Tehnicile propuse de experți includ meditația, controlul respirației și masajul.

Începe prin a închide luminile și deconectează-te de lumea din exterior. Relaxează-ți corpul, tantra face uz de canalizarea energiei prin corp, iar aceasta nu se poate realiza dacă te încordezi. Scutură-ți viguros membrele și lasă-le, apoi, să se unduiască. Uită de pat, acesta te va face să te gândești la somn, ceea ce va cauza încercarea de a termina rapid. Scopul e să creezi o conexiune și să faci dragoste, nu să obții în mod rapid și egoist un orgasm.

Întinde-te alături de partenerul tău pe podea și începeți să vă atingeți, încet; cunoașteți-vă corpurile și explorați-vă reciproc. Încercați tot felul de atingeri, de la un masaj viguros la o mângâiere fină. Scopul acestei etape este să transformați orice senzație în ceva plăcut și să vă aduceți unul pe altul până aproape de orgasm. Dacă aveți răbdare și procedați corect, puteți prelungi actul sexual chiar și mai multe ore. Respirația contează enorm, dacă mintea o ia razna oprește-te pentru o secundă și concentrează-te. Inspiră și expiră în contratimp cu partenerul pentru a întări conexiunea dintre voi și pentru a vă canaliza energia într-un mod pozitiv.

tantra1

Nu fi supărat dacă n-ai rezistat mai mult de zece minute. Poți s-o iei de la capăt și să depui mai mult efort și mai multă concentrare. Dacă simți că te apropii de orgasm, respiră mai rar. Majoritatea femeilor încep să respire din ce în ce mai repede atunci când simt climaxul și se tensionează. Când senzațiile devin din ce în ce mai intense, relaxează-ți abdomenul și respiră rar și adânc, orgasmul va ține mai mult și va fi mai intens.