Le admirăm aparițiile de pe covorul roșu și ne imaginăm adesea în pielea lor. Trăiesc o lume de poveste, una în care ne-ar plăcea să avem și noi un loc. Vedetele moderne sunt un exemplu de frumusețe pentru fiecare dintre noi, iar un lucru pe care îl putem prelua cu succes de la ele sunt trucurile lor de înfrumusețare. Cum reușesc vedetele moderne să aibă întotdeauna apariții proaspete și impecabile?

Iată câteva dintre cele mai interesante sfaturi direct de la cele mai îndrăgite și cunoscute vedete!

Kate Winslet – „Investește într-o cremă pentru ochi! O cremă bună de ochi e foarte utilă atunci când călătorești, ești ocupată sau ești stresată – acestea sunt momentele în care cearcănele negre și pufoase te pot ajunge din urmă.”

Mary J. Blige – „Spală-te pe față oricât de obosită ai fi! Nu petrece o zi întreagă sau o noapte întreagă fără să te speli pe față. Trebuie să îndepărtezi toată murdăria și machiajul care-ți încarcă porii.”

Gwyneth Paltrow – „Folosesc uleiul cu omega-3. Ador uleiul ușor pe pielea mea. E unul dintre sentimentele mele preferate dintre toate!”

Lucy Liu – „ Pe când filmam pentru un film în Montreal, afară era ger crunt. Dacă pui puțină Aquaphor în palme și îți dai pe față, pielea ta arată fresh instantaneu. Eu o numesc Apa pentru Orice.”

America Ferrera – „ Din momentul în care am început să beau mai multă apă, pielea mea, părul și unghiile au început să strălucească!”

Scarlett Johansson – „ Mereu îmi place să încep cu bază pentru machiaj mată și apoi să adaug puțină sclipire.”

scarley johansson

Liv Tyler – „După ce aplici fondul de ten și puțin blush, folosește puțină udră transparent și apoi umezește-ți pielea cu puțină apă de trandafiri și pune un șervețel pe față pentru o secundă. Îți face pielea să arate fără cusur într-un fel în care pare că nici nu ești machiată.”

Jewel – „Folosesc rujul pe post de blush pentru obrajii mei, pe sub fondul de ten.”

Rachel Bilson – „Îmi dau cu pudră bronzantă pe obraji și pe pleoape, pentru o strălucire naturală a chipului.”

Iman – „Fiecare femeie – chiar și cele de culoare – ar trebui să poarte un blush bronzant. Nu un autobronzant!”

Eva Mendes – „Un autobronzant transparent este modul perfect de a părea naturală. Dacă nu doriți să vă machiați, amestecați-l cu o cremă hidratantă. Veți arăta drăguț, dar nu machiate.”

Ellen Pompeo – „Pentru smokey eyes, hidratează toată suprafața ochiului mai întâi, astfel că, atunci când vei sublinia pleoapa cu un creion, se va murdări în mod natural.”

Ellen pompeo

Katherine McPhee – „Aplicați puțină pudră peste fondul de ten imediat sub ochi, astfel încât, dacă machiajul se va scurge, să-l puteți îndepărta mult mai ușor.”

Gwen Stefani – „Iubesc să adaug straturi de nuanțe diferite pentru a crea noi culori. Încep cu un ruj mat care este foarte uscat, apoi pun un ruj mai cremos și aplic puțin luciu de buze pe deasupra. Și trucul meu pentru a nu-mi da pe dinți? Am multă grijă!”

Halle Berry – „ Ca să fac ca buzele să arate de un roz natural, pun mai întâi ruj roșu, apoi îl șterg, după care aplic luciu de buze simplu.”