Moda e un teritoriu în care toată lumea poate să intre și să își dea cu părerea. Avizați, neavizați, când vine vorba de a arăta bine și a descoperi secretele care te fac să arăți nemaipomenit de bine, fiecare încearcă să fie de ajutor într-un fel sau altul prin a oferi sfaturi, trucuri și ponturi despre haine, stil vestimentar și cum să ai un look original, de excepție. Cu atât de multe opinii și păreri, ne e greu să ne decidem asupra cărora dintre ele să ne aplecăm ochii și cărora dintre ele să le dăm crezare, dar cred că un lucru pe care oricine dintre noi, femeile, este în stare să-l facă, acela ar fi să le citească și să aprecieze singure pe care le-ar putea încerca și pe care nu.

Ținând cont de faptul că vrem să-ți oferim, ca întotdeauna, cele mai bune sfaturi de styling care să te ajute să depășești impasurile cu care te poți confrunta într-un moment sau altul, am făcut o selecție a acestora și în acest material.

Cunoaște-ți corpul. Înainte să mergi la cumpărături, indiferent de ocazie, e indicat să-ți cunoști măsurile corpului, din cap până în picioare. Acest lucru te poate ajuta să previi cumpărăturile haotice a unor haine care nu ți se potrivesc și nu îți scot în evidență atu-urile corpului. De exemplu, unei femei cu sânii mici o vor avantaja mai mult hainele care-i acoperă pielea până aproape de gât, în timp ce femeilor cu sâni mari, le stă mai bine cu bluze sau rochii decupate în zona decolteului.

Nu-ți alege haine nici prea largi, dar nici prea strâmte. Știți cum se spune, probatul nu costă nimic. Înainte să cumperi orice articol vestimentar care-ți încântă simțul vizual, probează-l. Până nu ai o imagine clară a modului în care arăți purtându-l, nu îți recomandăm să-l cumperi, asta dacă nu vrei să ai parte de suprize neplăcute atunci când ajungi acasă. Confortul hainelor și faptul că-ți permit să poți merge în ele și să te simți bine în pielea ta sunt atu-uri pe care banii nu le pot cumpăra.

Nu-ți descheia nasturii. Bluzele cu nasturi sau cămășile au nasturi tocmai din cauza faptului că ei sunt meniți să fie închiși. Știm că poate fi tentant, mai ales pe timpul verii, să lași la iveală puțină piele printre găurile de la nasturi, însă estetica outfit-ului tău nu va mai fi la fel de reușită dacă lași la iveală exact porțiunile de piele care nu trebuie.

culori care te avantajeaza

Află care sunt culorile care te avantajează cel mai bine. Acest pas este ușor de îndeplinit, căci tot ce ai de făcut este să-ți verifici venele de la încheieturile mâinilor pentru a descoperi care este subtonul pielii tale. Dacă venele tale sunt mov sau albastre, atunci ai un subton rece. Dacă venele tale sunt spre galben sau verde, atunci subtonul tău este cald. Femeilor cu subton rece, le stă cel mai bine în culori reci, neutre: alb, negru, gri, argintiu și nuanțe de albastru. Femeilor cu subton cald li se potrivesc culori precum: nuanțele de galben, roșu, maro, auriu, verde.