Există o artă în a te îmbrăca. Cu toate o cunoaşte sub numele general de modă. Însă cât de des ne gândim la arta de a ne dezbrăca? Şi nu, nu vorbesc despre aruncatul hainelor de pe tine atunci când ajungi acasă obosită, ci despre grija şi seducţia care stau în actul dezbrăcării în faţa unei persoane la care ţinem. Vedem în filmele, iar unele dintre noi au fost să vadă striptease-ul live şi ne mirăm de cât de sexy poate să fie. Unele dintre noi chiar au încercat să disimuleze această artă la ele acasă. Problema este că fără nişte indicaţii clare, toate frumuseţea dispare şi rămâne banalul act de a da jos hainele de pe tine. Iată cum poţi să faci şi tu striptease ca o profesionistă la tine acasă.

striptease ca o profesionista

1.Acesta nu este un dans, deci regula de a nu atinge este în vigoare. Principalul scop al striptease-ului este de a provoca. Iar în cazul în care partenerul nu te poate ajuta să te dezbraci mai repede atunci când lucrurile s-au întins, actul va fi mai incitant. De asemenea, tu vei deţine toată puterea şi vei putea conduce actul acolo unde îţi doreşti.

2.Nu ai cum să greşeşti cu o rochie simplă cu bretele, un trench şi tocuri. Gândeşte-te care sunt punctele tale forte şi pune-le în valoare cu ajutoul hainelor. Fie că vorbim de picioare, de sâni sau de fund, există îmbrăcăminte sexy care să sublinieze trăsăturile tale frumoase. De asemenea, nu uita să porţi lenjerie. Nu vrei ca magia acestui dans să se termine repede.

3.Creează atmosfera. Lumina oarbă este musai. Poţi opta şi pentru lumânări pentru o atmosferă romantică. Iar dacă poţi şi găseşti lumină roşie atunci poţi câştiga premiul de a avea o noapte perfectă. Indiferent de ceea ce găseşti, trebuie să creezi o atmosferă romantică şi senzuală pentru a te introduce şi pe tine în zonă.

striptease

4.Alege muzica perfectă. Este foarte complicat să ţii ritmul cu binecunoscutele Cherry Pie şi Pour Some Sugar on Me. De aceea, dacă eşti la început şi nu ai o constituţie atletică şi elastică să optezi pentru ceva lent cum ar fi Word Up de Kellis sau Dot Com de la Usher. Este important să fii deja familiarizată cu ritmul ca să te mişti cu uşurinţă şi să pui accentul pe momentele senzuale.

5.Practica ne învaţă. Încă o dată dacă nu esti de profesie stripperiţă sau dansatoare la bară, există posibilitatea să întâlneşti câteva dificultăţi. Încearcă să exersezi înainte în faţa oglinzii. Iar dacă nu ai timp şi disponibilitate de aşa ceva, trebuie să ţii cont de faptul că nu ai voie să te simţi ruşinată, iar accesele de râs pot strica atmosfera. Încrederea şi siguranţa în sine sunt mult mai sexy decât crezi. Prin urmare, trebuie să arăţi că ştii ce faci chiar şi atunci când ai îndoieli pentru a fi cu adevărat senzuală.

6.Astăzi este noaptea. Oricât de mult te-ai chinui nu vei găsi un moment perfect pentru aşa ceva. Întotdeauna vor fi probleme la muncă şi vei fi mereu obosită sau niciodată nu vei arăta ca un model în revistele de fashion. Prin urmare, aşteaptă-l acasă şi treci la acţiune. Dă drumul la muzică, setează luminile pe mediu şi apoi dă-ţi jos trench-ul. Restul va urma de la sine. În plus, datorită faptului că îl vei suprinde, totul va fi şi mai plăcut.