Dacă sunteți o fană a tendințelor de machiaj, atunci probabil ați observat că tendința de buze cu sclipici este noua obsesie printre fashioniste. Celebrități, printre care Bela Hadid, Gigi Hadid, Chrissy Teigen, Taylor Hill și multe altele, au publicat deja poze cu un astfel de ruj pe profilele de Instagram.

Buzele cu sclipici devin populare datorită make-up artistului Pat McGarth, care a lansat Lust 004 Lip Kit în 30 august și a fost pentru prima dată afișat la show-ul Versace. Această tendință îndrăzneață a buzelor va necesita un machiaj simplu al ochilor, așa că pur și simplu puneți niște rimel și un strat de astfel de ruj și sunteți gata să plecați. Iată câteva exemple asemănătoare pe care le puteți copia.

Cea mai simplă modalitate de a încerca tendința este, desigur, să obțineți kitul Pat McGarths Lust 004. Sau cum puteți să obțineți acest aspect cu un luciu? Să vedem cum puteți face asta. Mai întâi, obțineți instrumentele necesare, cum ar fi ruj roșu, sclipici roșu, luciu transparent de buze și o perie de buze. Începeți prin aplicarea pe buze a unui strat de ruj roșu. Apăsați degetul în sclipici și apoi apăsați peste buze. Finisați aspectul cu luciu de buze transparent.

buz la moda