Regula străzii e să nu ai reguli, spune o veche zicală din popor. Fashion street style sunt trei cuvinte care ne captează întotdeauna atenția, și ce-i drept, nu doar atenția noastră sau a celor din jur, ci și bliț-urile aparatelor de fotografiat ale paparazzi-lor. Dar cum noi nu trăim în America și nu avem apariții publice pe covorul roșu, moda de stradă se traduce în termeni mult mai simpli: fashion street poate însemna orice outfit pe care îl afișăm atunci când ieșim pe stradă, fie că este vorba de o simplă plimbare cu prietenele în oraș sau mersul la o întâlnire. Și totuși, când alegerile sunt atât de multe, iar combinațiile de haine și outfit-uri și mai multe, ce ținute de stradă putem adopta astfel încât să avem o apariție greu de trecut cu vederea? Am alcătuit o listă a unor outfit-uri pe care le poți purta cu brio, în orice circumstanță care implică o apariție în public!

  1. Pantalonii negri sau jeansii reprezintă cel mai des utilizat articol vestimentar de către femei. Jeansii se potrivesc de minune unui aspect casual pe care, cu ajutorul unei perechi de pantofi cu toc, îi poți transforma într-un look elegant de invidiat. Anul acesta se poartă mai ales jeansii rupți, în tot felul de modele care fac un adevărat spectacol pe stradă. O bluză diafană, semi-transparentă pentru sezonul călduros sau una din mătase, în culori calde, plăcute, se potrivesc de minune, atât la jeansi, cât și la pantalonii negri, asta dacă vrei să adopți un look elegant. Orice alt tricou sau bluză se potrivesc de minune unui outfit casual, normal.
  2. Dacă ești adepta stilului sport, poți îmbrăca lejer un costum de training, la care să adaugi o pereche de adidași la modă. Aparițiile sport niciodată nu trec neobservate, din simplul considerent că reprezintă un outfit puțin diferit, pe care nu-l vezi în fiecare zi.
  3. Rochiile scurte, înflorate, cu un aer primăvăratic se poartă foarte mult în acest sezon. Cea mai bună parte la o rochie este că aceasta este o ținută one piece, ce nu mai necesită „combinată” cu o alta. Dintr-o singură lovitură, ai reușit să obții un look impecabil.
  4. Gecile din denim scurte, până în talie, au început să ia cu asalt moda străzii. Acestea merg purtate atât la rochii, cât și la outfit-uri casual, de zi cu zi. Și că veni vorba de geci, un „accesoriu” must-have pentru moda de stradă este geaca de piele, perfectă pentru orice stil vestimentar pe care îl alegi.
  5. Accesoriile nu trebuie să lipsească din ținuta ta, indiferent că este vorba despre o geantă care iese în evidență prin culoarea și modelul ei sau despre niște bijuterii care să-ți pună în valoare aspectul fizic.tinute de strada
  6. O regulă de aur în moda străzii este aceea că ținutele trebuie să fie întotdeauna desprinse de context. Pe scurt, hainele tale trebuie să „sară în ochi”, dar într-un mod plăcut. Aici, un rol important îl reprezintă culorile, care întotdeauna au o putere de atracție irezistibilă.