De ceva timp, temperaturile verii au început să-și spună cuvântul și să-și marcheze teritoriul. La umbră sau la soare, pe stradă sau în casă, aproape că nu mai știi cu ce haine să te mai îmbraci ca să nu te simți prea înfierbântată. Dar vara nu e doar anotimpul celor mai mari călduri, ci și perioada din an în care ai ocazia să fii cea mai sexy cu putință. La urma urmei, n-ai muncit în restul anului ca să ai corpul la care ai visat pentru a nu-l putea pune în valoare pe toată perioada verii! Tocmai de aceea îți propunem câteva ținute de vară cu care vei arăta irezistibil pe stradă!

Vara e sezonul combinațiilor, așa că ai libertatea să experimentezi și să asortezi tot felul de haine, culori și texturi care să se înscrie în categoria stilului vestimentar pe care l-ai ales, dar și a simțului eleganței care cu siguranță te descrie. Pe stradă, ținutele de vară eclipsează și îți fură privirile din toate părțile. Dacă vrei să fii una dintre acele femei după care lumea întoarce capul pe stradă, te sfătuim să încerci câteva dintre următoarele ținute vestimentare:

  1. Rochiile all-white. Dacă e o culoare care atrage atenția pe stradă, aceasta este albul imaculat. Ca să nu mai vorbim că e cea mai potrivită culoare pentru a respinge razele soarelui ce intră în contact cu pielea ta. Așadar, dacă ești în căutarea unei ținute care să îți țină răcoare și care să te pună în avantaj față de restul femeilor din jurul tău, încearcă o rochie all-white. Fie că este mulată pe corp, strâmtă la bust și largă în jos, ori vaporoasă și diafană, din materiale ușoare, rochia albă este o ținută pe care trebuie să o adopți în fiecare vară.
  2. Rochiile creion multicolore. Rochiile creion sunt elegante, în special cele care au mai multe modele și culori. Datorită faptului că sunt mulate pe corp și evidențiază foarte bine zona bustului, rochiile creion multicolore sunt alegerea perfectă pentru ocaziile în care vrei să arăți elegant, sexy, dar și senzual. Rochiile creion avantajează în special femeile slăbuțe, cu picioare lungi și cu un bust generos.
  3. Fustele cloche. Când vine vorba de fuste, posibilitățile de asortare a hainelor devin brusc nelimitate. Astfel, dacă alegi o fustă cloche multicoloră sau cu print-uri florale ori modele deosebite, trebuie să ai grijă ca în partea de sus să porți un articol vestimentar cât mai simplu, de preferat un tricou, maieu sau top unicolor. Însă dacă vrei să pui în evidență zona bustului, alege un top sexy și îndrăzneț, în combinație cu o fustă cloche unicoloră.
  4. Pantalonii scurți. Aceștia sunt extrem de permisivi din punct de vedere al asortării. Însă atenție, la fel ca și în cazul fustei cloche, e important să nu uiți de cromatică. Astfel, dacă îți plac pantalonii scurți din materiale ușoare, colorate sau încărcați cu modele ori print-uri, în sus vei purta o culoare care să se potrivească cu cea a pantalonilor. Dacă optezi pentru pantalonii scurți din blug, atunci ai mai multă libertate în alegerea articolului vestimentar din partea de sus a corpului.

pantaloni scurti

Lasă vara să scoată ce e mai frumos la suprafață!