Sandalele sunt tipul de încălțăminte care vestește sosirea verii. Acestea nu lasă loc de alegeri pentru alte opțiuni de încălțăminte, întrucât dețin două atu-uri esențiale și pe care toate femeile le caută  – eleganță și comoditate într-o singură pereche de încălțări. Ce-i drept, sandalele te scot din impas atât în situațiile informale, cât și în cele formale. Se asortează cu orice tip de haine pe care vrei să le îmbraci. Ce să-ți dorești mai mult de atât? Ah, evident! Trebuie să știi ce tipuri de sandale să-ți cumperi în această vară!

Află chiar acum care sunt trendurile pentru sandale în vara 2016!

  1. Sandalele în forma literei T. Acestea ar trebui să se situeze pe primul loc în lista ta de cumpărături. Comoditatea și ușurința cu care le poți asorta atât la rochii, cât și la jeansi, le face perfecte pentru a fi purtate chiar și zi de zi.
  2. Sandalele cu tocuri neobișnuite. Designerii nu stau degeaba atunci când vine vorba de a aduce inovații în privința încălțărilor de vară, iar în 2016, ideile lor au luat o întorsătură dubioasă, dar interesantă. Acest tip de sandale sunt recomandate fashionistelor cu experiență și care nu se clatină pe tocuri, deoarece formele tocurilor variază, atât sub aspectul grosimii, cât și sub aspectul lungimii. Neobișnuit este cuvântul de bază aici. Prin urmare, dacă vrei să impresionezi printr-un stil ieșit din comun și bizar, știi spre ce tipuri de sandale trebuie să-ți îndrepți atenția. Aici, neobișnuitul se traduce prin tocuri curbate la interior sau exterior, decorate cu paiete, strasuri sau alte pietricele, tocuri multicolore și multe alte exemple de acest gen.
  3. Sandalele cu platforme groase și înalte.Într-un cuvânt, modernitate. Platformele sunt îndrăgite de reprezentantele sexului frumos ce sunt adeptele unui stil casual zi de zi.sandale cu platforma
  4. Sandale cu tocuri transparente. Anul acesta, se pare că tocul este piesa de rezistență a sandalelor și cea care suferă cele mai mari și multe schimbări. Astfel, dacă până acum am vorbit despre tocuri neobișnuite, cum ar fi să încălțăm o pereche de sandale cu tocuri transparente? Te-ai vedea în această ipostază? Dacă nu știi însă ești dispusă să încerci, îți recomandăm să te faci remarcată pe stradă printr-o pereche de sandale cu toc transparent.
  5. Sandale cu șireturi, șnururi răsucite sau noduri. Acestea sunt printre cele mai populare și apreciate de către mai toate reprezentantele sexului frumos. Acest tip de sandale nu numai că se asortează perfect tuturor tipurilor de ținute pe care vrei să le porți, dar îți vor pune și imaginația la încercare prin găsirea unor noi moduri în care să îți înozi șireturile, să îți legi curelușele, astfel încât să creezi un nou tip de încălțăminte din aceleași sandale. Culorile și modelele pentru acest tip de sandale sunt nemărginite, iar faptul că ai atât de multe posibilități de alegere va face ca decizia ta de cumpărare să fie și mai dificilă. Nu-i nimic, nu spune nimeni că nu poți avea mai multe perechi de sandale, dat fiind faptul că altceva doar rareori vei purta în această vară. Dar ăsta e un secret care va rămâne doar între noi! 😉                      sandale snururi