Pentru iubitorii serialului Game of Thrones, Emilia Clarke e un nume cu sonoritate mai mult decât familiară. Ea este actrița care a dat viață personajului Daenerys Targaryen, Născută din furtună, Khaleesi a tribului Dothraki, Mama Dragonilor și fata cu cele mai multe nume de titluri din film. Frumusețea personajului este îndrăgită de femeile din lumea întreagă, însă cine a avut curiozitatea să descopere adevăratul chip al femeii din spatele personajului, atunci știe că Emilia Clarke este o frumusețe naturală înnăscută. Strălucește atât în fața camerelor, cât și dincolo de ele, iar odată ce își jos peruca și ținuta vestimentară a personajului Daenerys, întrebarea care mai rămâne în picioare este: cum reușește Emilia Clarke să-și mențină frumusețea inocentă și aparițiile uluitoare pe care le face în public? Află totul despre secretele de frumusețe ale Emiliei Clarke din următorul material!

Poate că unul dintre cele mai mari atribute ale actriței Emilia Clarke este faptul că și-a menținut frumusețea naturală de la bun început și se descurcă de minune în a și-o întreține așa cum trebuie. Părul ei șaten, nevopsit și sprâncenele maronii și groase sunt primele atu-uri care ies în evidență la ea. După cum bine știm, degeaba reușim să ne facem un machiaj perfect al ochilor, dacă aceștia nu sunt încadrați corespunzător de niște sprâncene frumos arcuite și care n-au nevoie de prea multe retușări. În timp ce marea majoritate a femeilor preferă să-și creioneze sprâncele pentru a le da acel look hot&sexy, Emilia Clarke dezvăluie care este secretul unor sprâncene naturale și „stufoase”: vaselina. Actrița recunoaște că mama ei i-a dat cel mai bun sfat atunci când era mică: înainte să meargă la culcare, să se dea în fiecare seară cu vaselină pe sprâncene, căci într-o zi îi va mulțumi pentru asta.

În ceea ce privește machiajul ochilor, Emilia Clarke afirmă că își poate definitiva machiajul în doar 5 minute sau chiar mai puțin. Pare de necrezut, mai ales atunci când te gândești câte ore petrec make-up artiștii profesioniști pentru a-i realiza look-ul de khaleesi. Aparițiile de pe covorul roșu o surprind întotdeauna cu un smokey eyes strălucitor, care-i pune foarte bine în evidență ochii albaștri. În viața de zi cu zi însă, machiajul Emiliei se conduce după regula mai puțin înseamnă mai mult, așa că nu-i trebuie decât puțină pudră, mascara și un gloss de buze roșu sau nude care să-i complimenteze trăsăturile frumoase ale chipului. O altă regulă de succes a Emiliei Clarke este aceea de a-și da întotdeauna jos machiajul după ce-și termină treaba, asta deoarece pielea ei este foarte sensibilă și nu suportă să o încarce prea mult, o problemă comună pentru foarte multe dintre noi. Folosește cleanser, tonic și-și hidratează pielea de două ori pe zi, în fiecare zi.

emilia clarke smokey eyes

Un ultim pont pe care trebuie să-l adopți de la Emilia Clarke este acela de a alege întotdeauna ceea ce vrei să pui în evidență prin machiaj: ochii sau buzele, niciodată ambele!

Pe scurt, Emilia Clarke este adepta menținerii frumuseții naturale. Ca și multe alte celebrități încrezătoare în atu-urile lor fizice, se conduce după regula mai mult înseamnă mai puțin, iar machiajul în exces nu se numără printre tendințele ei de înfrumusețare preferate, asta deoarece pielea ei este foarte sensibilă și nu poate folosi chiar orice produse pentru a o păstra fără imperfecțiuni.