Sezonul de vară se află pe primul loc între anotimpurile preferate ale femeilor. Nici nu mai e nevoie să precizăm de ce – este momentul de apogeu al ținutelor vestimentare elegante și încântător de sexy. Prin urmare, trend-urile de vară sunt urmărite îndeaproape de către fiecare reprezentantă a sexului frumos, iar cea mai bună cale de informare cu privire la acestea îl reprezintă internetul. Dacă ești curioasă să afli care sunt trend-urile pe care trebuie să le urmărești în această vară, atunci te invităm să arunci o privire pe rândurile de mai jos!

Primul trend cu care vara se deschide sunt dungile. Cea mai simplă modalitate de a respecta această tendință este să-ți achiziționezi câteva tricouri în dungi pe care le poți purta în outfit-urile casual. Însă tricourile în dungi nu sunt singurele care articole vestimentare care se încadrează în această tendință, ci și rochiile sau fustele. Regula pe care trebuie să o urmărești în privința dungilor este simplă: alege doar o parte a corpului pe care vrei să o pui în evidență prin intermediul dungilor (fusta pentru picioare, iar bustul și sânii pentru tricouri), iar pe cealaltă, pune ceva simplu, unicolor. Nu uita că dungile orizontale te fac să pari mai plinuță, în timp ce dungile verticale te fac să arăți mai înaltă.

Rucsacurile sunt în centrul atenției în vara 2016 și se detașează ca fiind principala tendință a sezonului curent. Dacă nu vrei să porți după tine o geantă pe care trebuie să o mai și asortezi cu vestimentația, atunci poți purta cu lejeritate un rucsac de dimensiuni medii.

Rochiile cu print sunt o cale sigură de a nu da greș în privința unui efect vizual reușit, asta deoarece nu trebuie să mai treci prin dificultatea alegerii unui alt articol vestimentar cu care trebuie să le asortezi. Print-urile din această vară sunt foarte sofisticate și destul de variate pentru a face pe plac tuturor preferințelor – de la modele florale, până la cele mai complicate modele geometrice abstracte. Cu o pereche de ochelari de soare bine aleși și niște accesorii precum brățări sau coliere, poți crea un look care să te scoată din banalitate. Fie că optezi pentru rochiile cu print maxi, medii sau mini, vei dobândi un look fără cusur.

Un alt trend foarte apreciat în această vară este reprezentat de fustele mini din denim. Dacă vrei să arăți seducătoare și irezistibilă în ochii celor din jur – în special dacă este vorba de genul masculin – atunci îmbracă o fustă din denim pe care o poți purta cu bluze din mătase, voal sau din materiale diafane. Tot fustele din denim pot fi purtate și în combinație cu tricouri sau maieuri unicolore, mulate.

fusta mini din denim

Nu uita că cele mai potrivite încălțări pentru acest sezon sunt cele cu talpa flat, pentru un plus de comoditate și confort. Balerinii ori sandalele sunt cele mai potrivite încălțări pentru obținerea unui look casual-elegant, căci acestea pot fi asortate cu ușurință și la o pereche de jeansi scurți, dar și la fuste, rochii sau salopete scurte.