A venit vara și inevitabil trebuie să îți schimbi părul. Nu îl mai ții acoperit și nici nu mai trebui să îți faci grijo că a ta căciulă îți va strica coafura. Vara este perioada de glorie a părului tău iar tu trebuie să profiți neapărat să profiți de acest lucru. De asemenea, este important să îți schimbi din când în când coafura, pentru a putea experimenta cu cât mai multe look-uri și pentru a-l pune în valoare. Pentru că nu ar trebui să uiți că primul lucru pe care un bărbat îl observă la o femeie este fața, care întotdeauna este încadrată de păr. Iată cum poți fi la modă cu aceste trenduri în coafuri pentru vara 2016.

 baleiaj

1.Un baleiaj natural

În loc să optezi pentru șuvițe, baleiajul natural este colorarea acestei veri. Știi cum atunci când stai în soare și se deschid la culoare câteva șuvițe de păr și vârfurile acestuia? Ei bine, același efect de ombre ți-l dă și baleiajul, punând accent pe efectul de păr care a stat în soare. Baleiajul nu este la fel de evident ca un ombre care face trecerea de la 2 culori diferite. Acesta are un aspect mai natural deoarece face trecerea de la nuanțe apropriate dar diferite.

2.Lob

Lobul câștigă din ce în ce mai mult teren printre celebrități. Iar asta se întâmplă pentru că are foarte multe avantaje. Tunsoarea texturată este ușor de stilizat și ajută părul să ia o formă naturală. De asemenea, este suficient de scurtă pentru a-ți pune gâtul în evidență și într-atât de lungă încât să îți poți prinde părul. De asemenea, poți să îți îndrepți părul, poți să îl ondulezi sau poți să îl lași pur și simplu să se usuce și să îl stilizezi cu ajutorul unei cărări. Această tunsoare țipă vară.

3.Codițe împletite

Codițele împletite sunt în atenția publicului de ceva timp și cu siguranță vom mai vorbi de ele de-a lungul anului. O coafură cu părul împletit este ușor de creat dar și de purtat. Nu mai ai nevoie de produse de styling, de foehn sau de placă. După ce te speli pe cap poți să îți faci o coafură împletită și ai scăpat de dureri de cap. De asemenea, acestea te ajută ți atunci când ai părul murdar și nu ai timp sau chef să îl speli.

 suvite libere

4.Șuvițe libere a la anii 90

Înainte să îți dai ochii pe peste cap că absolut orice pare să inspirat din această decadă ascultă puțin. Trenul anilor 90 nu înseamnă doar chockere, ruj maro închis sau mirosuri fructate. Ci și acele șuvițe care par să cadă din coafura foarte meticulos pusă la punct. Avantajul este că acestea îți vor da aura perfectă de vacanță și vară.

5.Păr platinat cu șuvițe închise la culoare

Acest trend este perfect pentru toate femeile care și-au ars părul din cauza decolorărilor repetate. Iar părul deschis la culoare este foarte popular vara. Din acest motiv, poți adopta această coafură pentru că nu va mai trebui să îți chinui podoaba capilară cu decolorant aplicat prea des. Deoarece rădăcinile închise la culoare care se văd sunt în vogă vara aceasta.