Noi și bine alese accesorii pot duce un outfit la cu totul și cu totul alt nivel. Cu ajutorul lor poți transforma o ținută plictisitoare într-una edgy sau copilăroasă într-una sexy. Prin urmare, este foarte ușor să te bazezi pe ele atunci când veri să ieși în evidență. Iar dacă ești în pană de idei sau pur și simplu ți-ai pierdut inspirația, poți oricând să te uiți la vedete. Acest sezon celebritățile au adoptat trendul reînviat de designeri și cel al anilor 90. Astfel chokerele, cerceii rotunzi i accesoriile de păr au adus cu ele atitudinea anilor 90. Chiar dacă au un aer modern acum, accesoriile anilor 90 sunt cel mai important trend de urmat în această vară.

 Choker

1.Chokers

Fie că sunt din piele, piele întorsă, catifea sau o simplă panglică, acest tip de coliere sunt peste tot. Chiar și acele chokere din plastic supraelastic pe care le purtam când eram mici au revenit. Trendul anilor 90 câștigă cât mai mult avânt, deci acum ar fi un moment foarte bun să investești în niște accesorii reprezentative pentru timpurile noastre. Fie cp vrei să fii glamoroasă ca Ariana Grande sau grunge ca Fernanda Ly, există câte un colier choker pentru fiecare stil. Iar dacă nu găsești deloc ceea ce vrei, poți oricând să începi un proiect diy pentru a-ți crea ceva compatibil cu stilul tău personal.

2.Cercei rotunzi

Am așteptat destul de mult, însă cerceii rotunzi sunt în sfârșit înapoi în trend. Aceste accesorii pline de atitudine sunt în plină vervă, iar celebritățile i-au adoptat imediat, Acest tip de cercei este minunat pentru că încadrează perfect fața și atrag atenția asupra gâtului alungindu-l. Dacă nu ai curaj să încerci cerceii mari, poți să începi de la unii minimaliști micuți. Și încetul cu încetul, pe măsură ce te vei îndrăgosti de acest trend, poți să optezi pentru variantele mai pline de personalitate. Ține-ți părul după urechi sau prins pentru a-i pune în valoare. De asemenea, nu ai nevoie să porți colier, deoarece cerceii rotunzi mari pot fi piesa ta statement.

 

3.Accesorii de păr prețioase

La fel la chokerele și cerceii mari rotunzi, accesoriile de păr au călătorit prin timp din anii 90 în 2016.  Astfel, în acest an, accesoriile de păr sunt prețioase, șic și merg perfect cu ținutele de seară. Fie că este o bentiță de păr sau o coroniță, accesoriile de păr arată mai de grabă a bijuterii decât în anii trecuți.  Coliere, broșe și chiar inele sunt purtate de celebrități în păr pentru a le da un aspect mai elegant. Ai grijă atunci când le porți să fie foarte bine prinse de păr.

 pompoane

4.Pompane atașate de geantă

Decorațiile cu pompoane sunt un trend care persistă de luni bune și încă este destul de puternic. Sunt haioase și au un aspect stylish genților. Fie că optează pentru varianta originală de la Fendi sau alte branduri care și-au însușit acest trend, vedetele sunt mereu fotografiate cu aceste accesorii pufoase. Dacă nu îți este la îndemână să investești într-o geantă de la un brand major, poți oricând să îți accesorizezi singură geanta preferată.