Experimentele sunt noul lux, iar designerii introduc din ce în ce mai multe ţinute casual în colecţiile lor de high fashion. De altfel, dacă există un trend consistent al acestui an, acesta este comoditatea. Ceea ce este extraordinar de altfel, pentru că designerii au coborât în stradă şi din ce în mai multe creaţii ale lor sunt accesibile pentru a fi purtate în viaţa de zi cu zi. Dacă acum 10 ani pe cat walk păşeau numai ţinute care puteau fi purtate la evenimente de gală şi unele nici acolo, acum poţi purta linia de high fashion a unui nume mare pe stradă, fără să fie incomod sau impractic. Iată care sunt cele mai importante trenduri de street style din 2016.

 activewear

1.Activewear

 

Activewear sau trendul activ se explică prin nume. Acest trend implică întotdeauna o piesă de vestimentaţie sport şi o ţinută casual. Astfel, poţi purta leggings, pantaloni de trening, bluze comode, lălâi şi bluze de trening. Cheia este să balansezi elementele sport cu cele de stradă. Astfel, poţi purta leggings cu adidaşi sau tenişi însă bluza va trebui să fie casual şi ceva mai colorată. De asemenea, părul trebuie să fie relaxat, iar bijuteriile mai puţine. De asemenea, se asortează foarte bine cu acest tip de ţinută o geantă mare sau chiar un rucsac.

 

2.Genţi care se poartă peste corp, tip poştaş

 

Genţile poştaş sunt perfecte pentru a te servi dacă ai un stil de viaţă activ. Sunt accesibile şi sunt suficient de încăpătoare pentru a ţine în ele tot ce ai nevoie. Poţi alege un cluth cu o bretea lungă din metalică pentru o seară în oraş cu fetele, iar ziua pentru una încăpătoare care să ţină tot ce ai tu nevoie. Flexibilitatea pe care o oferă acest tip de geantă este extraordinară. De asemenea, este foarte versatilă şi poate fi purtată cu orice tip de ţinută. Însă stilurile de stradă sunt cele mai potrivite pentru geanta poştaş.

 

3.Geaca de biker

 

Geaca de biker este un trend care nu iese niciodată din trend şi este o piesă de vestimentaţie pe care trebuie neapărat să o ai în garderobă. Arată fantastic cu blugi strâmţi, cu o fustă lungă sau o rochie de vară. Poate fi purtată ca o piesă statement, în jurul căreia îţi poţi crea întreaga ţinută. De asemenea, îţi va da un aer de dură care te poate ajuta oricând să îţi sporeşti încrederea în sine.

adidasi

4.Adidaşii

 

Nu numai că sunt foarte confortabili, însă adidaşii sunt unul dintre cele mai mari trenduri de street style în acest moment. Pot fi purtaţi cu rochii, pot fi purtaţi cu pantaloni sau fuste. De asemenea, poţi opta pentru o pereche de adidaşi cu un imprimeu funky ca piesă statement şi apoi să construieşti în jurul ei întregul outfit. Astfel, vei îmbina sportul şi eleganţa cu succes.

 

5.Fără umeri

 

Topurile fără umeri sunt şi ele unul dintre cele mai importante trenduri ale acestui an. Iar puţin umăr sexy poate îţi poate crea o aură romantică. Dacă ai bustul mai mare poţi opta pentru o bluză cu un umăr gol pentru a evita sutienele fără bretele. Acest tip de bluză alungeşte silueta ceea ce va ajuta să pari mai subţire. Însă dacă ai bustul mic poţi să arunci sutienul şi să porţi o bluză fără umeri cu succes şi puţine inconveniente. Acest stil poate fi purtat cu fuste midi, pantaloni largi, iar pentru un look mai casual cu o pereche de blugi.