Sunt câteva trenduri cărora nu le poți spune pas în această vara! Nimic nu e mai important în anotimpul de vară decât îmbrăcămintea pe care alegem să o purtăm, și nu pentru faptul că razele fierbinți ale soarelui ne obligă să purtăm haine cât mai subțiri, care să ne lase cât mai multă piele la vedere, ci pentru că vara e cel mai bun prilej de a întoarce capetele după tine! Vrei să fii sigură că o să cucerești privirile tuturor celor din jur? Uite câteva trenduri de vară de care nu te poți lipsi vara asta!

  1. Bustiera albă decupată. Bretelele fine și subțiri aproape că îți vor părea invizibile, ca să nu mai vorbim de aerul „sexy și rea” pe care o să ți-l ofere, mai ales că pune în evidență una dintre cele mai plăcute părți ale corpului unei femei: sânii. Dacă natura a fost generoasă cu tine, e momentul perfect să nu mai ții doar pentru tine acele forme deosebite ale trupului tău. Știi cum se spune, cel mai irezistibile par lucrurile pe care numai le vezi, dar nu le poți atinge! 😉
  2. Pantaloni scurți flower-power. Pe pantalonii din material subțire ar trebui să ți se pună pata vara asta! Avantajul lor, comparativ cu jeansii scurți este faptul că nu te ține la fel de încorsetată precum cei din urmă. Pantalonii scurți, de culoare albă și cu print-uri înflorate sau modele abstracte te vor ajuta să treci prin întregul anotimp de vară arătând chic și în ton cu ceea ce se poartă.
  3. Rochia înflorată, mulată pe corpul tău. Știm, știm, modelul înflorat se poartă aproape la orice articol vestimentar destinat să fie purtat vara, însă rochia este cel mai elegant dintre toate. Dacă trebuie să participi la un eveniment și nu vrei să fii îmbrăcată prea formală, o rochie înflorată te va scoate din impas! Sunt perfecte pentru a face față cu brio și unei simple ieșiri în oraș. Cu o pereche de sandale cu toc, te poți transforma într-o adevărată bijuterie în ochii celorlalți!rochii multicolore
  4. Ochelarii de soare. Îți protejează ochii, îți oferă un look retro-chic și sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din ținutele casual de vară pe care ai de gând să le afișezi în aceste zile toride de căldură.
  5. O geantă de purtat pe umăr. Pune-ți toate lucrurile necesare într-o geantă mare, de purtat peste umăr și vei obține 2 avantaje într-unul singur: 1. Ai mereu asupra ta lucrurile care-ți trebuie, în caz de situații neprevăzute, și 2. Geanta mare, de purtat pe umăr se numără printre trendurile must-have ale acestei veri! Pe scurt, vei avea un killer look!
  6. Și că veni vorba de genți, poșetele tribale sunt perfecte pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Stilul tribal a început să fie din ce în ce mai apreciat atunci când vine vorba de genți, așadar, în această vară trebuie să-ți cumperi măcar un accesoriu asemănător!
  7. Rochiile lungi până la pământ, în dungi. Yep, cu toate că soarele arde cumplit în aceste zile de vară, rochiile până la pământ sunt populare și mai purtate ca niciodată! În plus, dungile sunt un trend de care ne-am atașat prea mult ca să-l putem lăsa deoparte tocmai în anotimpul de vară!