Unul dintre cuvintele cheie din industria modei este stilul. Tot ceea ce purtăm şi vrem să arătăm celorlalţi se învârte în jurul conceptului de stil: trebuie să ai un stil propriu de a te îmbrăca, un stil unic de a fi, un stil de a purta hainele şi tot aşa. Ei bine, a venit momentul să încetezi să-ți faci griji că nu ai încă un stil bine definit, căci acest lucru se poate remedia cu doar câteva trucuri foarte ușoare pe care trebuie să le ții minte. Pentru că vrem să-ți venim în ajutor, am selectat câteva ponturi care-ți vor fi de ajutor în conturarea unui stil fashion reușit:

 1. Dezvăluie-ți pielea strategic. Ce înseamnă asta? Să-ți alegi o singură parte a corpului pe care să o arăți lumii. Spre exemplu, dacă ai o vestimentație ce-ți pune în valoare partea de sus, în special decolteul, trebuie să-ți ascunzi picioarele sau invers, dacă alegi să-ți arăți picioarele, rămâi acoperită în partea de sus.
 2. Dacă ai o garderobă alcătuită predominant din culori neutre, alege să ieși în evidență cu o pereche de pantofi și o geantă în culori complementare. Accesoriile te vor avantaja în mod evident.
 3. O greșeală comună pe care o fac adesea femeile este să poarte pantaloni a căror lungime nu este pe măsura pantofilor lor. Indicat ar fi ca tivul de la pantaloni abia să atingă partea de sus a pantofilor și să fie între ½ – ¾ inch până la podea.
 4. Poartă aproape mereu o eșarfă ca accesoriu a outfit-ului tău, în special dacă este vorba de sezonul de primăvară, toamnă sau iarnă.
 5. Alege-ți hainele după forma corpului tău. Dacă vrei să pari înaltă, poartă dungi verticale. Dungile orizontale măresc. Dacă vrei să-ți ascunzi șoldurile proeminente, alege bluze sau rochii strâmte pe talie și largi în zona bustului. Dacă ești mică de înălțime, alege jeansi cu talia înaltă.
 6. Dacă ai îndoieli cu privire la ce încălțări se potrivesc outfit-ului tău, poartă pantofi nude, asortați la culoarea pielii tale. Cu siguranță nu vei da greș.
 7. Fă loc pentru articole vestimentare cu animal print în garderoba ta! Chiar dacă îți spui într-una că nu este stilul tău, nu știi niciodată cât de folositoare se pot dovedi. Print-urile dau viață oricărei ținute pe care o alegi.
 8. E ok să amesteci print-urile, dacă ții cont de câteva reguli: poți purta două printuri diferite, dar care respectă aceeași culoare sau poți amesteca un model mai mare cu unul mai mic.
 9. Înfrânge-ți teama de culori! Alege să porți ținute în culori complementare sau outfit-uri formate din culori vecine de pe roata culorilor.trucuri de stil
 10. Poți îndepărta urmele de deodorant de pe haine cu ajutorul șervețelelor pentru copii. Ni se întâmplă tuturor ca atunci când ne grăbim, să ne alegem cu câteva riduri de deodorant pe haine, tocmai de aceea e ok să avem la îndemână șervețele pentru copii pentru a scăpa de acest impediment.
 11. Dacă porți haine cu o curea la mijloc, îndepărtează-te de clasicul nod al acesteia și optează pentru tot felul de noduri mai îndrăznețe.